Icke-namngivna kinesiska investerare vill köpa Liverpool. Uppgifterna kommer från Rafa Benitez agent Manuel Garcia Quilon, som åter igen har klargjort en rad omständigheter kring hans klient och Liverpool.

”Benitez intention är att fullfölja hela sitt kontrakt till 2014”, sa Quilon till den spanska tidningen AS.

Vidare säger Quilon att Benitez framtid i klubben hör samman med eventuella skiften på ägarfronten, och han nämner dessutom att kineser är intresserade av att ta över.

”Kineserna har ett intresse eftersom de har ringt Rafa och berättat för honom att deras krav för att köpa klubben är att han fortsätter som coach.”

Slutligen meddelar Quilon att Real Madrid inte försöker värva Benitez i dagsläget.

3 kommentarer
  1. Alla stora pålitliga tidningar skriver om det, så det ska bli spännande att se hur det går. Får se vilka kineser det handlar om, men det finns ju ett antal kineser med rätt kraftiga tillgångar. Det lär inte ta tidningar så lång tid att gräva upp vem det handlar om.

    Jag har även hört att Benitez ska ha scoutat Jovetic ganska kraftigt den senaste tiden. Har du hört något om det? Kan ju även handla om att han scoutat Vargas och på så sätt slagit två flugor i en smäll.

  2. Nino, jag tror att benitez har kollat på jovetic efter vår förlust där samt vargas?

  3. När jag först läste om detta rykte så trodde jag inte så speciellt mycket på det, men sedan skrev fler och fler stora tidningar/siter om det, som tex BBC och Liverpool Echo och då får man anta att det ligger någon sanningshalt i det hela.

    Båda Kina och Inden växer ju ekonomiskt så det knakar, och om en stormrik Kines vill köpa oss så tror jag det kan bli riktigt bra, Intresset för fotboll i Kina är stort och kommer att bli ännu större, och med Kineskiskt köp nu/i sommar så kommer vi förmodligen att få en fin transferbudget och kommer att sälja 100tals miljoner med matchtröjor i Kina vilket kommer att generera ohyggligt massa pengar till ägaren/ägarna.

    Just my 2 cents.

Kommentarer är stängda.