Milan Jovanovic räknar med att ansluta till Liverpool i sommar. Detta säger spelaren själv i en kommentar till media.

Jovanovic säger att han anser att flytten är klar, och att det enda som behöver ordnas innan allt är klart är hans arbetstillstånd, vilket han måste vänta tills juni månad innan han får.

”Nästa säsong kommer jag att spela i Liverpool,” tillägger Jovanovic.

Med tanke på att Jovanovic har varit ordinarie i Serbiens landslag de senaste två säsongerna, och att de ligger på placering 15 på FIFA:s ranking, kommer han naturligtvis inte få några problem med att få arbetstillstånd i Storbritannien.

* * *

St Etienne bråkar fortfarande om ersättningen för Nabil el Zhar, som ju lämnade klubben för spel i Liverpool under oktober 2006.

Det är andra gången som FIFA utreder övergången. Förra gången som den utreddes kom FIFA fram till att Liverpool inte hade gjort något fel i samband med övergången, eftersom el Zhar inte hade ett proffskontrakt med St Etienne, men trots detta ger sig alltså inte fransmännen, rapporterar pålitliga BBC.

* * *

Talangen Lauri Dalla Valle säger till den finländska tidningen Karjalainen att han inte bara har tackat nej till Finlands U21- och A-landslag, utan även till Italiens U21-landslag.

Dalla Valle vill koncentrera sig på Liverpool till 100% och vänta med att bestämma i vilket landslag hans landslagskarriär kommer att äga rum.

* * *

Enligt den skotska tidningen Herald Scotland tyder allt på att Glasgow Rangers målkung Kris Boyd kommer att hamna i Birmingham kommande säsong.

Boyd är en av 6 A-lagsspelare i Rangers vars kontrakt går ut i sommar, och han rapporteras ha blivit erbjuden £1 miljon om året i Birmingham – en lön som Rangers inte har tillräckligt stora ekonomiska muskler för att kunna matcha.

Samtidigt skriver The Daily Mail att Birmingham, Hull och Wigan är intresserade av Boyd.

3 kommentarer
 1. reina
  Johnson Agger Kjaer Insua
  Young mascherano Gerrard Silva
  Viila Torres

  SUB Carragher Cole Jovanovic cavaleri Kuyt Kelly

 2. Byt ut Insua mot Chiellini så har vi en riktigt bra elva.

 3. så bra elva har inte ens jag på fm10 😉

Kommentarer är stängda.