Från i förmiddags:

Det går allt hetare rykten om att Phil Jones är nära en flytt till Liverpool.

För en stund sedan meddelade Sky Sports följande: ”We have just suspended betting on Blackburn’s Phil Jones after we saw a lot of money on him going to Liverpool earlier today.”

Av allt att döma finns Jones med på U21-landslagets flygresa till Danmark – där Jordan Henderson inte närvarande, eftersom han läkarundersöks i Liverpool – men detta behöver ju nödvändigtvis inte hindra en övergång från att genomföras.

* * *

Liverpool är beredda att sälja Alberto Aquilani för 10 miljoner euro. AC Milan är beredda att betala den summan, och har dessutom blivit uppmuntrade av Aquilanis vilja att sänka sin lön för att kunna genomföra en flytt (Corriere dello Sport).

Anderlecht, Benfica och Olympiakos visar intresse för Milan Jovanovic (7sur7).

* * *

Nu rapporterar Sky Sports att Phil Jones inte är på väg till Liverpool – utan i själva verket läkarundersöks av Manchester United – för att sedan skriva på ett femårskontrakt med Utd.

* * *

Uppdatering 17.00:

Av allt att döma är Phil Jones mer eller mindre klar för Manchester United.

Samtidigt rapporterar Sky Sports att Liverpool är beredda att rikta blickarna mot Scott Dann. 24-åringen vore ett prisvärt alternativ för £10 miljoner. Vidare uppges Arsenal också vara intresserade, men det faktum att Dann är en LFC-supporter kan mycket väl komma att tala till Liverpools fördel.