Jag tror att grupperna slutar såhär;

Grupp A
1. FC Bayern München
2. Juventus
3. FC Girondins de Bordeaux
4. Maccabi Haifa FC
Kommentar: Gourcuff kan säkert skrämma slag på många motståndare, men Bayern och Juventus är de klart bästa lagen i den här gruppen. Haifa kan nog få rejält med pisk på bortaplan mot storlagen.

Grupp B:
1. Manchester United
2. PFC CSKA Moskva
3. VfLWolfsburg
4. Besiktas JK
Kommentar: Wolfsburg har ett intressant anfallspar (Grafite-Dzeko), men hur kommer de att prestera på CL-nivå? Och framförallt; Hur kommer lagets defensiva spel att klara sig? Nej, jag tror att ryssarna är starkare än Wolfsburg och kniper andraplatsen.

Grupp C:
1. Real Madrid
2. Olympique de Marseille
3. AC Milan
4. FC Zürich
Kommentar: Real Madrid är givetvis storfavoriter. Marseille är hungriga och är starka på hemmaplan, medan Milans nästa värvning mycket väl kan bli någonting i stil med Igor Sypniewski. Jag tror att Milan floppar!

Grupp D:
1. Club Atlético de Madrid
2. Chelsea FC
3. FC Porto
4. APOEL FC
Kommentar: Jag tror stenhårt på Atletico, som säkerligen kommer att göra livet tuff för Chelsea. Spanjorerna får revansch på Porto, som inte klarar av att gå till slutspel.

Grupp E:
1. Liverpool FC
2. Olympique Lyonnais
3. ACF Fiorentina
4. Debreceni VSC
Kommentar: Liverpool är gruppens klart bästa lag. Man har spetskompetens och rutin som de andra inte kan matcha. Lyon kniper andraplatsen eftersom de helt enkelt är ett bättre lag än Fiorentina. Inte omöjligt att Debreceni får turneringens sämsta målskillnad.

Grupp F:
1. FC Barcelona
2. FC Internazionale Milano
3. FC Rubin Kazan
4. FC Dynamo Kiev
Kommentar: Kazan är troligtivs ett av turneringens mest underskattade lag. De blandar superrutinerade med superintressanta unga spelare. Här ställs de dock mot övermäktiga motståndare i form av Barca och Inter. Kiev är bra, men inte lika bra som Kazan.

Grupp G:
1. Sevilla FC
2. VfB Stuttgart
3. Rangers FC
4. AFC Unirea Urziceni
Kommentar: Sevilla har mest kvalité. Rangers har kanske sin bästa chans på många år att gå vidare, men Stuttgart blir för svåra. Rumänerna är det laget som jag vet minst om i hela turneringen. Skulle inte förvåna om de kommer före Rangers, med tanke på hur dålig kvalité det är i Skottland.

Grupp H:
1. R. Standard de Liége
2. Arsenal FC
3. AZ Alkmaar
4. Olympiacos FC
Kommentar: Jag tror att Liege kommer att skrälla rejält. Ja, de kan nog rentav ta sig till typ semifinal. Belgarna är nämligen ett mycket, mycket bra lag. Arsenal får säkert svårt med Alkmaar, men vinner tack vare bättre försvar och högre tempo. Har trots allt svårt att se ett holländskt lag föra spelet mot Arsenal, och holländska lag måste föra spelet för att kunna vinna.