. . .

Galatasaray och Ajax vill låna Oussama Assaidi under säsongens andra halva (Fanatik).

* * *

Liverpool, West Ham och flera andra klubbar är intresserade av Valenciennes back Gaetan Bong (Mercato365).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Låt han spela eller sälj. varfö skulle vi låna ut honom med våran tunna trupp

 2. Mille : om vi får in någon ny så kanske det är värt att låna ut honom, för att han ska kunna få spela och komma i form!

 3. Jag tycker assaidi har varit bra i de matcher han har spelat. Förstår inte varför han inte får chansen att starta i PL.

 4. Sälj, han är inte tillräckligt bra för LFC och vi kan förhoppningsvis få tillbaka det vi betalade för honom.

 5. Skälet till att han inte spelar är väl att han är med Marocko i afrikanska mästerskapen, eller? Tyckte jag hörde det någon stans. 🙂

 6. Afrikanska mästerskapen börjar 19/1 så jag tror inte han har åkt än.
  Men det är ju konstigt att han inte fått så mycket speltid under hösten.
  Känns som ett panikköp för att bredda truppen.
  Tråkig situation för honom men det bästa är att han går till en annan klubb där han får spela.

 7. Assaidi har redan åkt, Marocko har träningsspelat mot (?) bla. Tycker han iaf borde få chansen att visa vad han går för i PL!

 8. Ja han har farit iväg på Afrikanska mästerskapen och lyckades ju åka på någon lättare knäskada under en av dom första träningarna med Marocko.
  Sen så har han väl dragits med olika småskador hela tiden han varit i Liverpool? Gjort ett inhopp sen åter skadad så han har aldrig kommit in i det hela. Känns väl kanske lite väl tidogt att skeppa iväg redan i januari men blir det ingen skillnad i vår är det ju bara att skeppa iväg i sommar.

 9. Inte för att det rör Assaidi men däremot våra duktiga bloggare här på sajten – Jesper & Pelle.

  Läste i höstas om scouting här på sidan av Jesper om Leo Baptistao som spelar i Rayo Vallecano (http://liverpool.fotbollsbloggar.nu/2012/12/17/scouting-report-leo-baptistao/).

  Och nu läser man … ”Rayo Vallecano sources have told Sky Sports that they have had no offers for forward Leo Baptistao after he was linked with a possible move to Manchester United. United chief scout Martin Ferguson is believed to have watched Baptistao in action against Getafe in midweek.
  by skysportspeteo 11:58 AM”

  LFC kanske skulle ta del av Jesper och Pelles grymma information och scouting av lovande spelare 🙂

 10. @JBs
  Enligt många tidningar skrev han på ett kontrakt för några veckor sen som gör att han går till Atletico Madrid i sommar.
  Vet inte om det stämmer men någon annan här kanske har bättre koll.

 11. Jag tycker att Assaidi borde stanna, minst till sommaren. Han måste ju få en chans!, han är ju bra ålder också, vem vet hur bra an kan prestera om han får vara skadefri ett tag.

 12. JBs, Ja, hade LFC värvat mig och pelle då hade framtiden varit säkrad för en lång tid framöver 😉 Han ryktades faktiskt även till Liverpool igår natt. Men som Kingpin säger så lutar det åt att han stannar i Madrid. Därför är jag väldigt skeptisk till att uppgifterna stämmer. Fast det kanske får bli ett litet inlägg om det senare ändå.

  Jag såg förövrigt den matchen och det stämmer att Martin Ferguson var på plats. Frågan är om han verkligen var där på grund av Baptistao eller någon helt annan.