[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Tottenham har visat stort intresse för Danny Ings på sistone – men anfallaren har klargjort för Londonklubben att han vill flytta till Liverpool (The Independent).

Tottenham har budat £6 miljoner för Danny Ings, men han verkar ändå flytta till Liverpool. Ings förväntas ta ett definitivt beslut inom 2 veckor (The London Evening Standard).

Ings förväntas flytta till Liverpool trots intresse från Tottenham (The Times).

* * *

Liverpool är beslutsamma om att skeppa Mario Balotelli i sommar, trots att italienarens agent Mino Raiola hävdar att anfallaren blir klar i klubben. Rickie Lambert och Fabio Borini kommer också att säljas om lämpliga bud kommer (The Times).

Liverpool kommer att buda på Christian Benteke inom kort och Ings förväntas signa (The Times).

* * *

Rafa Benitez vill göra Raheem Sterling till ett av sina första ”transfer targets” när han tar över Real Madrid (The Mirror).

12 kommentarer
 1. Det hoppas jag Rafa gör och kanske ger oss Illarramendi och £40m.

  • Då vet vi ju att Rafa älskar Liverpool iaf.

 2. Ings hade varit en fin uppgradering på Borini och Lambert, tror att han hade passat fint på kanten i ett 3-manna anfall. Men gör vi oss av med Lambert, Borini och Balotelli så behöver vi få in fler än Ings och Origi, då Sturridge kommer att vara borta 50% av säsongen. Benteke ryktas det om, men hade hellre sett Vietto eller Vitolo som jag tror passa bättre i vårt lag.

  Tror att vi inte köper in någon försvarare i år, därav förlängningen på Kolo och Wisdom. Rodgers kommer istället att gå all-in på mittfält och anfallare. Sedan så lägger vi även en liten peng på en back-up målis.

 3. Rafa och Real känns som en oerhörd miss-match.

  • Det är sant, Rafa är väl inte den tränaren som förespråkar anfallsspelet. Men säsongen 08-09 när det gick som bäst i ligan släppte han på tyglarna så han kan om han vill den gamle Rafa.

  • Napoli har väl spelat rätt målglatt och offensivt också.

  • Rafa spelar efter sina resurser. Hans Valencia var offensivt. LFC med Torres var också bra balanserat.

 4. Tror Rafa kan passa bra i ett real, visst han är defensivt lagd men han får ju lite mer att jobba med i real än tidigare klubbar. Vi vet ju att han har en växel till i sig vad det gäller anfallsspelet, exempelvis Napoli wolfsburg-matcherna. För övrigt så hoppas jag att ings-soppan är över snart, vill se något större namn.

  Märkte att Carlos Bacca var antingen överlycklig (troligtvis) eller förkrossad (mindre troligt) efter EL finalen igår. Kan han vara på g bort med tanke på reaktionen, i så fall måste vi hugga vilken lirare han är.

 5. Är Rafa klar för Real? Har inte hört något om detta mer än att han var tilltänkt till den positionen.

 6. Hur mycket tror ni det ligger i Klopp ryktet? Är ju ändå Den tyska tidningen BILD som skriver detta.

  Klopp kan ersätta Rodgers i Liverpool

  UPPGIFTER: Det kan inte vara roligt att inte Brendan Rodgers i dessa dagar. Från flera håll hörs Liverpoolröster som har tröttnat på nordirländaren och vill se ett nytt ansikte som kontrollerar rodret på Anfield.
  Efter en tveksam säsong som slutade med en sjätteplats i Premier League är tränaren hårt pressad och säger själv:
  – Om ägarna vill att jag ska gå, så går jag.

  Samtidigt har Jürgen Klopp tackat för sig i Dortmund och enligt rapporter ska han ta ett uppehåll på sex månader. Men enligt Bild så kan det finnas en klubb som får honom på andra tankar: Liverpool.
  Enligt den tyska tidningen ska Klopp vara intresserad av en flytt till Anfield och tanken på ett sådant samarbete har fått många Liverpoolfans att drömma.

  På Twitter blir #kloppforthekop allt mer populär.

 7. Finns det nån trovärdig källa angående rykterna om klopp.. nån som vet?

Kommentarer är stängda.