. . .

Liverpool vill värva en anfallare i januari och håller på att bedöma olika alternativ, men Didier Drogba är inte ett av de intressanta namnen. Det finns ingen sanning i de rykten som gör gällande att klubben försöker rekrytera Drogba på korttidskontrakt (The Liverpool Echo).

* * *

Arsenal har schemalagt en sista runda kontraktsförhandlingar med Theo Walcott i mitten av november. Arsenal avser att sälja Walcott i januari om han har inte skrivit på ett nytt kontrakt innan dess. De skulle föredra att sälja honom utomlands – även om de kan få mer betalt av en PL-klubb. Juventus och Liverpool vill signa Walcott, medan Manchester City också följer händelseutvecklingen kring den snabba engelsmannen (GOAL.com).

* * *

Arsenal ger Manchester United konkurrens om Max Claytons signatur. Crewes tonårsanfallare har även scoutats av Liverpool och Newcastle. Han värderas till omkring £3 miljoner (The Daily Mail).

* * *

Napoli avser att skeppa Eduardo Vargas i januari och ersätta chilenaren med en mer kraftfull anfallstyp. Vargas kommer att lämna antingen permanent eller på lån (Football Italia).