Enligt La Gazzetta dello Sport kommer AC Milan inte att köpa stort i sommar.

Försäljningen av Kaka gjorde visserligen att klubbens skulder är mer eller mindre utraderade, men dagarna då Silvio Berlusconi pumpade in pengar är över, menar tidningen.

Det är dessutom oklart om Leonardo fortfarande kommer att vara klubbens manager när nästa säsong inleds.

* * *

I dagsläget är Martin Caceres utlånad från Barcelona till Juventus.

Lånet går ut efter säsongen, men uruguayanen hoppas bli kvar i Juventus, som har en köpoption på £10,5 miljoner.

”Jag vill stanna i Turin eftersom chanserna till speltid kommer att minska om jag återvänder till Barcelona, då deras trupp är fantastisk,” säger Caceres till Ultimas Noticias.

Backens kortsiktiga målsättning är att få speltid i resterande matcher av säsongen och sedan knipa en plats i Uruguays VM-trupp.

* * *

Enligt The Independent har Wigans manager Roberto Martinez kommenterat det rykte om hävdar att Charles N’Zogbia och Hugo Rodallega kommer att flytta till Arsenal i sommar, för en övergångssumma på £21 miljoner.

Martinez menar att ryktet visar att han har en bra trupp till sitt förfogande, trots den prekära tabellpositionen, och att flera av hans unga spelare håller måttet för storklubbar – vilket han är glad över eftersom det visar att de är bra spelare.

* * *

Robert Lewandowski tackade ja till en inbjudan att se Blackburns match mot Everton, men dessvärre ställdes resan in på grund av den vulkaniska aska som hindrar en stor del av Europas flygtrafik.

Den eftertraktade Lewandowski, som ser ut att hamna i just Blackburn, får därmed skjuta upp sin avfärd till England, skriver polsk media.

* * *

Middlesbroughs manager Gordon Strachan accepterar att klubben kanske kommer att sälja David Wheater i sommar.

De senaste två transferfönstren har Boro sålt Stewart Downing respektive Adam Johnson, och deras finansiella situation har naturligtvis inte förbättrats av att de numera huserar i the Championship.

Strachan öser beröm över Wheater och dennes attityd, men menar att en eventuell försäljning blir ett finansiellt beslut i slutändan. Detta gjorde Strachan på en presskonferens med media.

* * *

Lyons målvakt Hugo Lloris ryktas vara på väg bort till en ännu större liga.

Arsenals manager Arsene Wenger tror dock inte att Lloris kommer att röra på sig i sommar.

”He is under contract, so I don’t see why he should go,” sa Wenger på en presskonferens.

”Lyon don’t need money, they are a rich club.”