Real Madrid har offentliggjort att Gonzalo Higuain har förlängt sitt kontrakt med klubben. Argentinarens nya kontrakt gäller till 2016.

* * *

Joe Cole är INTE klar för Arsenal, uppger The Telegraph, som menar att engelsmannen kommer att vänta tills efter VM innan han bestämmer sig för var han kommer att spela nästa säsong.

* * *

Manchester City är intresserade av att ersätta Patrick Vieira med Moussa Sissoko, skriver The Daily Mail, som dock tillägger att både Fernando Gago och Yaya Toure står dock högre upp på klubbens önskelista över innermittfältare.

* * *

Enligt Marca är Manchester United oerhört intresserade av Real Madrids Lass Diarra.

* * *

Sunderland är intresserade av Aston Villas högerback Luke Young, menar The Evening Chronicle.

* * *

Stoke leder racet om Joe Ledley, hävdar The Mirror.

* * *

Manchester City och AC Milan är intresserade av Borussia Dortmunds anfallare Lucas Barrios, menar den tyska tidningen Bild.

Eftersom Dortmund kräver hela £25 miljoner för att släppa paraguayanen är Manchester City favoriter till att signa honom.

* * *

Milos Krasic kommer allt närmare en flytt till Juventus.

”Det finns intresse från Arsenal och Manchester City, men de har inte framfört något konkret erbjudande. De enda konkreta erbjudandena hittills kommer från Fenerbahce och Juventus, men Krasic är inte entusiastisk över idén att spela i Turkiet,” säger Krasics agent Dejan Joksimovic till Tuttosport.

Vidare säger Joksimovic att Krasic skulle flytta till Juventus, men tillägger att italienarna inte är överens med CSKA. Joksimovic förväntar sig dock att klubbarna kommer överens om en övergångssumma, eftersom Krasic har varit CSKA trogen under så många år.

1 kommentar
  1. Känns som att City värvar efter fm10 ;P

Kommentarer är stängda.