Charlie Adam har accepterat Liverpools kontraktsförslag (The Liverpool Echo).

Utöver Charlie Adam kommer Liverpool att värva Stewart Downing och så småningom även José Enrique. Dessutom är man alltjämt angelägna om att värva Eden Hazard (Twitter).

Chris Mavinga är ytterst nära en flytt till Rennes (Ouest France).

Valencia vill signa Jeffren Suarez (Sport).

Milan Jovanovic har erbjudanden från Benfica, Olympiakos, Brügge, Anderlecht samt tyska klubbar. Liverpool är beredda att låta Jovanovic lämna på free transfer men serben har fortfarande ett kontrakt med klubben (Le Soir).

Cristian Zapata har accepterat en flytt till Villarreal. Kontraktet kommer att skriva på efter Copa America (Skysports.com).

West Ham är intresserade av Joe Cole. De kommer troligtvis bara ha råd med ett låneavtal, där Liverpool tvingas betala en del av Coles enorma lön på £100 000 i veckan (The Daily Mail).

Doncaster, Rochdale, MK Dons och Oldham är intresserade av att låna Liverpools Stephen Darby (The Daily Mail).

* * *

AS Roma visar intresse för Emiliano Insua. Detta bekräftas av argentinarens agent Rodrigo Vilarino, som tillägger att det är upp till Liverpool vad Insua kommer att kosta (Calciomercato).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Tvekar starkt att Hazard vill gå till Liverpool, men det hade varit väldigt bra om han kommer. Han lär ju kosta upp emot 30 miljoner pund, men det är det nästan värt, för han är ju en av Europas mest lovande ungdomar.

 2. Blir perfekt med Adam, Downing, Mata & Enrique. Sen blir det svåra att bli av med dököttet. Flera spelare måste försvinna. Tänker främst på Cole, Konchesky, Poulsen och Jovanovic. Men även spelare som Agger och Spearing ska bort. Agger är alldeles för skadebenägen och Spearing ska inte platsa i ett nytt Liverpool.

 3. Om Agger försvinner så MÅSTE en ny mittback inhandlas av hög kvalité!

 4. En skadefri, ung och spelade mittback är det optimala. Jag vet att det snackats om Dann, Lovren, Zapata och ett par till. Ett grymt nyförvärv hade varit Gary Cahill! 😀

 5. Hoppas verlkigen på Adam, Downing, Enrique, Doni och Hazard. En ny mittback och forward som kan konkurrera med Suarez och Carroll hade inte vart helt fel heller 🙂

 6. Once God, always God - Robbie Fowler

  Om Agger kan hålla sig frisk (som han aldrig kan) är han en väldigt bra mittback. Skrtel spelade upp sig senaste säsongen och Carra håller några säsonger till. Vi bör ändå värva in en till riktigt bra mittback, för även om Skrtel spelade bättre ifjol tycker jag inte han håller. När han och Carra lirar ihop är det ingen med direkt känsliga fötter. In med en ny bra spelskicklig mittback. Sen om några år hoppas jag att både Wisdom och Wilson kan ha tagit ytterligare kliv för att konkurrera om en startplats.

 7. Hoppas verkligen på Adam, Downing, Doni, Enrique, en ny mitt back & Mata. Hoppas Kenny verkligen satsar på dessa 6 spelare.

  Sen sälja spelare eller använda dessa + pengar för nyförvärv som t.ex. Cole, Jova, Poulsen, Greken, Ngog, Aquilani/Meireles & Insua.

  Sen nästa säsong:
  4-4-1-1
  Reina
  Johson-Carragher-Nyförvärv-Enrique
  Downing-Adam-Gerrard-Mata
  Suarez
  Carroll

 8. vi behöver ingen mer forward, använd Kuyt som tredjeman, han var grym ihop med Suarez förra året sen kan vi fylla på med egna produkter där bakom (Pacheco).
  formation 2011-12
  Reina
  Kelly-Carra-Agger-Johnson
  Cole-Gerrard-Adam-Mata
  Suarez-Carroll
  Bänk:
  Kuyt
  Meireles
  Lucas
  Downing
  Flanagan
  Skrtel
  Säljes/bortskänkes:
  Ngog
  Poulsen
  Konchesky
  Jovanovic
  Kyrgiakos

 9. alternativ2:

  Reina
  Johnson-Skrtel-Agger-Insua
  Henderson/Lucas-Meireles-Adam
  Gerrard
  Suarez-Carroll

 10. Läste någonstans att Hazard kommer inte lämna för under £40 miljoner.
  Låter som en löjligt hög summa men om Torres kan köpas av Chelsea för £50 miljoner så är Hazard värd mycket mer än £40 miljoner sett till prestation senaste säsongen jämfört med Torres.

 11. En liten tanke…
  Det var ganska många (inkl. mig själv) som hade sett fram emot vad aqua kunde göra i pool inför den föregående säsongen. Han hade avslutat säsongen innan riktigt bra och det såg lovande ut. Lika många blev riktigt förvånade när vår gode Roy beslutade att låna ut honom.
  Hur som haver så besitter Aquilani kvalité, det har man sett. Kan det inte vara så att Kenny vill satsa på honom den här säsongen och att det stundande köpet av Doni är dels ett bra andrekeeper val samt ett köp för att göra Aquas vistelse i pool lite bättre. Jag gissar att dom säkert kan vara goda vänner från Romatiden…
  Läser jag in för mycket i det här eller???
  Vad tror/tycker ni?

 12. Jag fattar inte att alla vi ha ett helt nytt lag det räcker med 3-4 spelare som kan konkurrera om platserna. Värvar man en massa spelare så förstör man laguppbyggnaden och blir ett misslyckat City som förr eller senare kommer falla i botten.

  Reina
  Johnson-carragher-kelly- Insua
  Kuyt-Adam-Gerrard-Downing
  Suarez -Carroll

 13. Det är mer charmigare att ha spelare som Martin Kelly som har blommat upp denna säsongen och Insua som har visat klass andra delen av förra säsongen. Det visar vilka egna produkter Liverpool har men är ändå blandat med erfarna spelare som kan visa vägen för de unga.

 14. Once God, always God - Robbie Fowler

  Bo jag hoppas din tanke stämmer. Jag tror på Aquilani