4-0 mot Stoke är ett mycket bra resultat. Betydligt bättre än förra säsongens 0-0-sömnpiller.

Nu ligger Liverpool faktiskt på plus i jämförelse med förra säsongen. Då blev det pisk borta mot Spurs och kryss hemma mot Stoke.

* * *

När Lucas Leiva pricksköt rakt på Stokes målvakt i den 3:e minuten tänkte jag något i stil med ”helvete, varför kan inte den där jävla Aquilani vara hel? Han hade gjort mål på den chansen och man får inte många chanser mot detta jävla defensiva Stoke.”

Som tur var kom 1-0-målet kort därefter och det var onekligen nyckeln till segern.

* * *

Är nöjd med målskyttarna. Viktigt för Torres att spräcka nollan  för säsongen så att snacket om att han är sliten och i dålig form dämpas ner, skönt för Johnson att göra sitt första för LFC, bra för Kuyt att komma igång och förmodligen viktigt för N’Gogs självförtroende att han fick göra ett.

* * *

Johnson har redan visat att han är ett viktigt nyförvärv för Liverpool. Han låg bakom straffen mot Spurs och ikväll låg han också bakom flera mål.

Köpet av Johnson ser ut att bli oerhört lyckat – och således viktigt för Liverpool.

* * *

Även kul att se Daniel Ayala göra en fullt godkänd insats, men dessvärre för hans del innebär grekens ankomst (ja, jag räknar med att han kommer) sannolikt att han förpassas  till reservlaget eller lånas ut.