Varje sommar ger vi nya talanger chansen att visa upp sig. Nu är det dags igen.

Totaal Liverpool är ett härligt gäng med flera riktigt duktiga skribenter. Alla har såklart inte varit med från början och jag och Pelle känner att vi alltid måste vara öppna för att ta in färskt blod utifrån. Därför ger vi nu er chansen att bli en del av vårt team.

Introduktionerna av bland annat Tomas Nygren och Johannes Ollson har de senaste säsongerna gett oss en extra dimension till sajten med mer kvalitetsinnehåll än tidigare. Det har även gjort att vi numera kan kalla oss poddare. Men hur blev dom egentligen en del av vårt team? Och hur tänkte grabbarna när dom hoppade på?

* * *

Tomas…

hittade vi faktiskt på Twitter efter han startat sin egen blogg. Där skrev han initierat och passionerat om LFC under en period innan jag i sann sportchefsanda försökte locka över Tomas till Totaal Liverpool. Vi tog tillfället i akt och ställde frågan till huvudpersonen själv hur han såg på ”värvningsförsöket”.


Vad fick dig att gå från att skriva om LFC på din egen blogg (och Twitter) till att bli en del av Totaal Liverpool istället? Jag fick tjata på dig ett tag om jag inte minns helt fel…

Tomas: Jag hade haft en egen blogg länge, där jag mestadels skrev om alla spelningar jag gick på och kombinerade det med mina tankar om Liverpool. När ni hörde av er från Totaal Liverpool funderade jag först om jag skulle ha tiden att skriva om klubben kontinuerligt, men jag insåg ganska snabbt att jag redan lade ner den tiden och att skriva om och diskutera Liverpool har alltid varit en av mina favoritsysslor. Om jag skulle kliva på er sida skulle jag få fler läsare som dessutom var lika intresserad av klubben som jag var, många av de som läste min blogg hoppade över inläggen om fotbollen. I slutänden var det ett enkelt val och under alla år jag varit med har jag tyckt det varit roligt.

Johannes…

var en av alla dom som skickade in en ansökan till oss. En aspirerande journalist som ville ha en plattform att synas på, och utveckla sin skriftliga förmåga. Efter att ha bett Johannes skicka in en text/ansökan så kändes det tydligt för oss att Johannes var en talang som kunde utvecklas och bli ännu bättre genom att skriva på Totaal Liverpool regelbundet.

Vi ställde frågan även till Johannes hur han såg på sin resa till oss.

Du var en av alla dom som skickade in en ansökan till oss. Vad var det som fick dig att söka? Funderade du mycket innan?

Johannes: Jag hittade sidan under sommarfönstret 2010, och fastnade då för de kontinuerliga uppdateringarna av Liverpoolrelaterade transferrykten (var inne flera gånger varje dag). När jag sedan började skriva egna texter om Liverpool gjorde jag det en lång period utan att de publicerades någonstans. Långsamt började jag fundera på om det inte skulle vara roligare att personer, lika intresserad av klubben som jag, kunde ta del av texterna. Och när jag väl bestämde mig för att jag ville skriva för en publik var det inget snack om vilken sida jag skulle söka mig till. Då tyckte jag att innehållet här särskilde sig från andra hemsidor, i den djungel av sajter som fokuserade på LFC. Och det tycker jag fortfarande. Jag skickade iväg ett mejl där jag beskrev vem jag var och ombads att passa över ett par texter om klubben, och sedan dess har jag aldrig ångrat att jag sökte mig till sidan.

* * *

Frågan nu är helt enkelt om du likt Tomas och Johannes har vad som krävs? Ansökningen går till som så att ni skickar in en text till oss med valfritt LFC-relaterat ämne. Skicka din ansökan+en kort motivering varför du har vad som krävs till [email protected]

2 kommentarer
  1. Kul att ni utökar eran familj, spännande sommar väntar eller är sillyn slut nu med värvning av Fekir?

    Kul att få se lite ungdomar på försäsongen och se om någon kliver fram på riktigt vilket man alltid hoppas.

    • Ja vi hoppas verkligen att man tar chansen och skickar in sin ansökan 🙂 Det lär dyka upp fler spelare. Tänk på att Liverpool även lär sälja av en del spelare i sommar som kan öppna för fler värvningar. Tänker bland annat på Sturridge, Markovic och Origi.

Kommentarer är stängda.