Inter gjorde en lysande match när de besegrade Barcelona med 3-1. Riktigt bra spel. Efter att ha sett matchen är jag faktiskt förvånad över att Barca bara förlorade med två mål.

Jag tycker att Inter gjorde många bra värvningar förra sommaren, men att Lucio var den bästa. Han har helt klart varit Champions Leagues bästa mittback den här säsongen.

Det finns ingen mittback som är lika bra i man-man-spelet som Lucio. Jag har faktiskt haft förmånen att se honom spela live några gånger och imponerades jag främst över hans smidighet, teknik och spelskicklighet, men han kan även markera bort vem som helst.

Förresten, herregud vilket spektakel Mario Balotelli ställde till med efter matchen. Bakgrunden var att han gjorde ett inhopp i slutet av matchen och inte verkade anstränga sig speciellt mycket.

Till sist blev han utbuad av de egna fansen, vilket gjorde honom rejält förbannad. Han svarade tillbaka med elaka ord, och dessutom bråkade han lite med lagkamrater.

Därför gjorde Balotelli så här – troligtvis av ren raseri – efter matchen:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JN9TwKMXF60[/youtube]

Sedan intervjuades Zlatan Ibrahimovic av italiensk TV… Ingen har väl missat att Zlatan berättade att Balotelli och Marco Materazzi hade en uppgörelse efter matchen. Eller, åtminstone att Materazzi var fullständigt rasande på Balotelli.

Italienska medier rapporterar dessutom att Balotelli blev jagad av Interfans när han skulle lämna arenan, och var tvungen att få säkerhetseskort för att kunna åka hem.

Och Inters  klubbdirektör Ernesto Paolillo säger att Balotelli kommer att straffas av klubben för sitt beteende på planen…

Nu tror jag att Balotelli har spelat sin sista match för Inter.

3 kommentarer
  1. Mario är välkommen om han vill:D

  2. Nej tack, vill inte ha hit Mario, visst han är en bra fotbollsspelare, men han är oerhört omogen vilket inte passar in i våran trupp.

    Eventuellt skulle han vara intressant om tex Gerrard och Carra kan få han på andra tankar.

  3. hans attityd, alltid går han loss

Kommentarer är stängda.