___________________

De rykten som gör gällande att Gaston Ramirez är aktuell för Liverpool har växt sig allt större under de senaste dagarna. Det är framförallt relativt pålitliga källor från Italien som sammankopplar den uruguayanska mittfältaren med en flytt till Merseyside.

Ramirez, vars främsta position är offensiv mittfältare, skulle troligtvis gå på £14-18 miljoner att köpa loss från Bologna.

Mer information kommer senare under dagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
  1. Yeay me like 🙂 Vore en klart bättre värvning än Gylfen!

  2. Guuuuuuuud, vilken drömvärvning han skulle vara för vårt lag!!!!!!

  3. Undrar ifall ni skulle kunna ha en flik med endast bekräftade värvningar? Hade varit grymt!

  4. 102 tummar upp? Så mycket har jag aldrig sett förut. Inte ens i närheten. Inte är det väl så att någon sitter och klickar sönder knappen?

  5. Bara rykten på Twitter men det jag snappat upp är att Liverpool ska prata med Ramirez och hans agent inom 24-48h. Hans agent ska ha bekräftat att Bologna fått 2 acceptabla bud från Bundesliga (Wolfsburg) och Premier League (Liverpool). Liverpool sägs vara i pole position. Men det var vi ju med $igurd$$on också.

    Aldrig varit med om att det ryktas så här mycket om en spelare förrut — hoppas bara det ligger någonting i det. Men som vi såg med Gylfi så är det mycket som spelar in.

    • Joakim: Det ryktas mycket på twitter. I pålitliga tidningar har det inte stått särskilt mycket om Gastons eventuella flytt till Liverpool.

  6. Detta är en värvning, som jag hoppas vi ror i land med… Tror det bli kanon med Ramirez på ena kanten… På andra ser jag gärna Adam Johnson och Downing som ett alternativ att spela med… Då har vi tre bra kantspelare…, som kan alternera med varandra…