Tidningarna verkar inte vara helt ense om vart Carlos Tevez kommer att spela kommande säsong.

The Mirror skriver att Tevez har accepterat Manchester Citys erbjudande på £140 000 i veckan. City har förstås inga problem att betala övergångssumman.

Tidningen hävdar dock även: Liverpool have also made a late move in the Tevez race. But their hopes of spreading a £25m deal over fouryears will not appeal to businessman Kia Joorabchian, who retains ownership of the player at the moment.

Mail on Sunday har en källa inom Manchester City som påstår att de är oroliga över att Tevez inte ska skriva på för klubben, eftersom det har dragit ut på tiden. Ingenting är trots allt klart innan det är påskrivet.

* * *

Många engelska tidningar påstår att Michael Owen har skickat ut en 34 sidor lång broschyr till 8 Premier League-klubbar.

De 8 klubbarna ska vara toppklubbarna, men även klubbar som Aston Villa, Everton, Portsmouth och West Ham.

Syftet är helt enkelt att försöka framställa Owen som en attraktiv spelare igen. Snacka om en desperat åtgärd.

I brevet står bland annat: ”Om det inte hade varit för en olycklig tid i Real Madrid och två skadeperioder i Newcastle, skulle han ha nämnts i samma andetag som Torres och Ronaldo.”

En icke-namngiven ordförande i en Premier League-klubb sa följande om saken till The Mirror: ”Jag har aldrig sett någonting liknande.

”Jag behöver inte 34 sidor för att veta vem Michael är, vad han har åtstadkommit och varför vi borde signa honom.

”Jag vet alla för- och nackdelar med Owen.”