. . .

Liverpool är beredda att följa upp den omedelbara värvningen av Daniel Sturridge genom att ta in Kevin Gameiro på lån, samtidigt som man fortfarande är intresserade av att köpa Thomas Ince från Blackpool (The Times).

* * *

Liverpool vill låna Gameiro, trots värvningen av Sturridge. Därutöver vill man köpa in Thomas Ince, men förhandlingarna med Blackpool har inte gått särskilt bra på sistone (The Telegraph).

Liverpool vill låna ut Sebastian Coates. Napoli, Juventus, Lazio och Santos är intresserade (The Telegraph).

Brendan Rodgers kollar på Nicolas Isimat-Mirin från Valenciennes, men har nobbat en eventuell bytesaffär med Lille, som föreslog att Joe Cole skulle bytas mot Salomon Kalou (The Telegraph).

* * *

QPR och Reading visar stort intresse för Joe Cole (The Daily Star).

* * *

Liverpool undersöker möjligheterna att avbryta Nuri Sahins lån. Real Madrid kan dock visa sig vara motvilliga att cancellera låneavtalet om de inte lyckas hitta någon annan klubb åt Sahin. Förhandlingarna mellan LFC och RM är på väg mot ett seriöst skede, och det är bara en tidsfråga innan Sahin lämnar Merseyside om klubbarna kommer överens (The Mirror).

Liverpool och Tottenham leder racet om Wesley Sneijder (The Mirror).

Wesley Sneijder har förnekat att han kan vara på väg till Liverpool (Algemeen Dagblad).

* * *

Barcelona har tackat nej till Liverpools förfrågan om att få låna David Villa. Stjärnanfallaren vill gärna flytta till England, men Barcelona vill ha åtminstone £16 miljoner för hans tjänster och en utlåning förefaller alltså inte vara aktuell (The Daily Mal).