Kör en stor uppdatering med många spelare involverade.

* * *

Enligt A Bola är Zaragoza mycket intresserade av Radamel Falcao, ni vet anfallaren från River Plate.

Tydligen ska Zaragoza vara beredda att betala 4,5 miljoner euro för rättigheterna till 50% av Falcao. Det är betydligt större siffror än vad som har nämns tidigare i samband med honom.

Det ryktas även om att Liverpool, Portsmouth, Napoli och Aston Villa är intresserade av den 23-årige anfallaren.

* * *

Samuel Eto’o kommer att flytta. Men det blir inte till Manchester City.

Ikväll släppte City ett pressmeddlande på sin officiella hemsida där de berättar att de inte kommer att genomföra övergången som skulle ta Eto’o till klubben.

Enligt The Times var Citys bud det enda Eto’o hade – kanske kommer det att komma in fler nu när City har tagit bort sitt jättebud från auktionen. Barca uppges vara ytterst nära att kontraktera David Villa, och en försäljning av Eto’o förefaller både logisk och kanske även nödvändig för Barcas del.

* * *

Däremot tyder allt på att Carlos Tevez hamnar i Manchester City.

The Times skriver att City förväntas offentliggöra övergången på tisdag. Redan dagen efter (onsdag) reser laget på ett träningsläger i Sydafrika. Givetvis en PR-resa som knappast hade varit dit om det inte vore för att VM ska spelas där nästa år.

* * *

Sheffield United har accepterat Evertons bud  på Kyle Naughton. Budet ligger på £5 miljoner.

20-åringen, som i första hand spelar på högerbackspositionen, ryktas till stort sett alla klubbar i Premier League, men Everton är de första som har fått sitt bud accepterat och får således inleda förhandlingar med spelaren och dennes agent.

* * *

Gaetano D’Agostino ser inte ut att hamna i Real Madrid – åtminstone inte om man ska tro Marca.

Inte för att jag skulle påstå att man alltid bör lita på vad Marca skriver, men ändå. Ikväll publicerade tidningen en artikel där de påstår att förhandlingarna med Udinese har kollapsat.

Varför? Jo, därför att Udinese vägrar låta Real Madrid få playmakern för mindre än 25 miljoner euro. Det borde väl Madrid ha insett innan, med tanke på att Udinese agerade precis likadant när Juventus försökte värva spelaren i fråga.