. . .

Pålitliga Tony Barrett från The Times skriver ikväll att Liverpool har lämnat ett sista bud för Phillipe Coutinho.

. . .

Liverpool har lämnat ett tredje bud för Philippe Coutinho och man är orubbliga över att det är deras sista försök att övertala Inter att sälja den begåvade brasilianska mittfältaren (The Guardian).

Det förra £7,2 miljoner budet ifrån Liverpool för Coutinho har inte ökats, utan snarare omkonstruerats så att Inter får mer pengar med en gång (The Daily Mail).

Coutinho kommer att flytta till Liverpool tidigt nästa vecka. Merseysideklubben har övertygat Coutinho om att flytta och priset är 10 miljoner euro plus bonusar. Budet är mindre än Southamptons bud (12 miljoner euro), men spelaren vill inte flytta dit. (SportMediaSet).

Liverpool är beredda att möta Inters ”asking price” på 13 miljoner euro för Coutinho, och Southampton kommer bestämma sig på måndag (Sky Italia).

Southampton kan vända sin uppmärksamhet till Roberto Firmino eftersom Inter försöker sälja Coutinho till Liverpool så fort som möjligt (Southern Daily Echo).

Försäljningen av Coutinho öppnar vägen för Inter att slutföra en affär med Corinthians för Paulinho redan den här helgen (Gazzetta dello Sport).

. . .

Kommentar:

* * *

https://twitter.com/AlbaEspana/status/294815792518803456

. . .