. . .

Pålitliga Tony Barrett från The Times skriver ikväll att Liverpool har lämnat ett sista bud för Phillipe Coutinho.

. . .

Liverpool har lämnat ett tredje bud för Philippe Coutinho och man är orubbliga över att det är deras sista försök att övertala Inter att sälja den begåvade brasilianska mittfältaren (The Guardian).

Det förra £7,2 miljoner budet ifrån Liverpool för Coutinho har inte ökats, utan snarare omkonstruerats så att Inter får mer pengar med en gång (The Daily Mail).

Coutinho kommer att flytta till Liverpool tidigt nästa vecka. Merseysideklubben har övertygat Coutinho om att flytta och priset är 10 miljoner euro plus bonusar. Budet är mindre än Southamptons bud (12 miljoner euro), men spelaren vill inte flytta dit. (SportMediaSet).

Liverpool är beredda att möta Inters ”asking price” på 13 miljoner euro för Coutinho, och Southampton kommer bestämma sig på måndag (Sky Italia).

Southampton kan vända sin uppmärksamhet till Roberto Firmino eftersom Inter försöker sälja Coutinho till Liverpool så fort som möjligt (Southern Daily Echo).

Försäljningen av Coutinho öppnar vägen för Inter att slutföra en affär med Corinthians för Paulinho redan den här helgen (Gazzetta dello Sport).

. . .

Kommentar:

* * *

https://twitter.com/AlbaEspana/status/294815792518803456

. . .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Hur löser klubben Coutinhos arbetstillstånd i England? Någon som vet?

 2. Vet ej men det brukar ordna upp sig när det gäller sånna här fall! tänkte å dina vägnar söka på det på google men kom snabbt fram till att du nog inte hade fått ett bra svar på väldans länge!

 3. Det värkar alltså som det är klart nu? Om nu inte Soton höjer sitt bud?
  Men till den relevanta frågan, hur bra är han?
  Har hört att han är en talang men hur stor talang?
  Vad tillför han? Speed? Passningsspel? Skott?

 4. vågar aldrig säga klart numera.;) Han är lurig,avig och framförallt endast 20 år. Saken är den att han har setts och ses vad jag vet fortfarande som en av de större brassetalangerna som tyvärr inte fått flytet riktigt med sig i Inter.
  Han kommer om han flyttar till liverpool komma till en klubb vars filosofi är perfekt för honom samt en tränare som har sett till så han har fått honom till sitt lag, bara en sådan sak kan få vem som helst att prestera än lite bättre. Han är ingen skottmaskin det vet jag säkert däremot som nämnt ovan är han lurig väldigt teknisk hyffsat snabb och kommer springa cirklar runt backarna i PL med suarez och CO. Tror med all säkerhet att Soton fattar att dem borde dra sig ur eftersom spelaren uppenbarligen inte vill gå dit.

 5. off topic. Om någon innan januari hade sagt att en PL klubb skulle värva Yoan Gouffran, Mapou Yanga-Mbiwa och Moussa Sissoko så skulle jag ju vara helt säker på att Wenger och Arsenal varit dom som varit i farten och rensat Frankrike.
  Lite väl mycket franskt men måste ändå säga att Newcastle har verkligen gjort ett toppen fönster i mina ögon. Hade mer än gärna sett Yanga-Mbiwa och Moussa Sissoko i Liverpool. Känner att det bli å kolla in Newcastles matcher lite extra resten av säsongen.

 6. Det ryktas nu även att dem är sugna på Gomis.. Viva la france!

 7. Phil, okej, la till ”skott” efter att jag såg honom sätta nån frispark på youtube…
  Bara att få lägga en frispark i Inter när Sneijder är på plan borde ju vara någon sorts bedrift?;)
  Aja av det jag såg på tuben värkar han som du säger teknisk och med ett ”snabbt klipp i steget” mao snabba starter. Nu säger ju inte tuben alltför mycket direkt… Men jag litar på att Rodgers vet vad han gör. YNWA!

 8. Grymt! frisparkar vet jag inte det har jag aldrig sett han ta någon! men det är alltid en bedrift och sno en av Sneijder!, så det kan han ju mkt väl vara bra på =). Just hårdhet och sådant vad jag tidigare hört att han skall vara lite ”valpig” i avslutsfas. Brodgers ordnar upp detta! YNWA!

 9. Viktor, Vi återkommer med alla dina frågor om Coutinho när allt blir officiellt.

  Kefas, Word! Det är ju en sjukt spännande satsning av skatorna. Men frågan är om de inte värvat lite väl ensidigt. Återstår att se.

 10. Får vi ändå hoppas detta stämmer nu. Jag kan han inte själv, men litar på bra scouting.

  Att vi behöver förstärka truppen råder det inget tvivel om. Skönt oxå om vi kan få iland ytterligare en värvning som BR önskar. Även om det inte är den värvning vi önskat är det en bra markering (om nu priset är rätt).