De senaste ryktena hävdar att Jose Enrique är ytterst nära en flytt till Liverpool.

Liverpool och Newcastle är överens om en övergångssumma för Enrique. Den ligger på £6 miljoner. Man är ännu inte överens om kontraktsvillkoren, men Enrique kan kräva uppemot £60 000 i veckan för att skriva på för en ny klubb (The Telegraph).

Enrique kan komma att skriva på för Liverpool inom de närmaste dagarna (The Times).

Newcastle och Liverpool är överens om en övergångssumma för Enrique. Den ligger på £10 miljoner. Liverpool ruskade bort sent intresse från Chelsea för att kunna signa Enrique (The Daily Mail).

Newcastle har insett att de inte kommer att kunna behålla Enrique, vilket öppnar upp för en flytt till Liverpool för £5 miljoner under den här veckan. Klubbarna har förhandlat under en lång tid och Kenny Dalglish kommer att höja budet på vänsterbacken. Newcastle skulle acceptera ett bud på £5 miljoner, och även om en övergång inte är genomförd, har hindren fallit bort (The Mirror).

* * *

Cesena är intresserade av Emiliano Insua (The Daily Mail).

* * *

Joe Cole är nära att lånas ut till QPR. Liverpool blir tvungna att stå för en tredjedel av mittfältarens lön under den ettåriga utlåningen (TalkSPORT).

Liverpool och Newcastle är extremt nära om att komma överens om en övergångssumma för Enrique. Den uppges ligga på £6 miljoner + eventuellt ytterligare pengar i form av olika prestationsbaserade tillägg (The Northern Echo).

Liverpool, Spurs och Arsenal är intresserade av Joey Barton, men i dagsläget har ingen av de tre klubbarna framfört någon konkret erbjudande. West Ham är också intresserade av Barton, men det är oklart om de kan betala engelsmannen  £60 000 i veckan och övertala honom om att byta ner sig till the Championship (The Evening Chronicle).