[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

* * *

* * *

Nu har ryktena som gör gällande att Emre Can är på väg till Liverpool åter igen blossat upp igen och en övergång verkar ligga väldigt nära till hands.

Liverpool närmar sig ett köp av Emre Can för £12 miljoner. Liverpool är villiga att betala mittfältarens utköpsklausul och förhandlingarna mellan klubbarna är långt gångna. Bayern München har rätt att köpa tillbaka Emre för £4,5 miljoner – men den klausulen kan inte aktiveras förrän nästa sommar. Det ger Liverpool en möjlighet att norpa Emre. Brendan Rodgers vill värva åtminstone 5 nya spelare i sommar; backup-keeper, ytterback, offensiv mittfältare samt anfallare (The Telegraph).

Liverpool planerar att möta Borussia Dortmund i en träningsmatch under nästa års försäsong. Matchen kommer att spelas den 10:e augusti 2015 (The Telegraph).

* * *

Liverpool vill värva Emre Can för £10 miljoner så fort som möjligt. Bayern München kan köpa tillbaka honom – men den klausulen börjar inte gälla förrän 2015 – vilket naturligtvis är väldigt bra för Liverpools del (The Mirror).

Emre 2

16 kommentarer
 1. Härligt! Hoppas han är så bra och lovande som folk säger. Detta transferfönster blir inte tråkigt vad det verkar i alla fall.

  Nästa in skulle jag tippa är Vorm. Tror Lallana affären kommer dröja till precis innan VM börjar.

  • Can verkar lovande men jag fattar inte dessa mittbacksrykten, har läst idag att både Caulker och Lovren är så gott som klara. Hur många behöver vi?

  • Agger och Coates kommer nog lämna i sommar samt att Ilori är nog inte redo för PL än och kan komma att lånas ut. Sen märkte vi förra säsongen att Kolo är inte en spelare som ska starta 30+ matcher på en säsong då han kan verkligen ställa till det för sig själv och laget.
   Wisdom kommer inte spela mittback i Liverpool den närmaste tiden och Kelly har ju ryktats bort och är inte i dagsläget tillräckligt bra helt enkelt.
   Så Liverpool har väl Skrtel och Sakho som man kan lita på att dom gör en minst godkänd insatts varje match.

   Caulker är ung och PL-erfaren samt relativt billig. Rodgers har ju haft honom på lån i Swansea så han känner killen iaf.
   Lovren va fantastisk förra säsongen så där skulle jag inte klaga om Liverpool köper honom.

 2. David Luiz bekräftat klar för PSG på deras officiella hemsida.

  • £45-50 miljoner?!?! Tur att PSG tar hänsyn till FFP och inte slänger pengar omkring sig…. Vilken dröm för Chelsea!

  • Dom slängde ju hela sin budget på Luiz. Nu MÅSTE dom sälja för att kunna köpa fler spelare.

 3. Om vi köper lovren / caulker = ILLA.

  Om vi lägger 15 på lovren = Komedi.

  Hoppas verkligen det bara är rykten.
  Can & Lallana tar jag gärna om det är rimliga priser 🙂

  Kom igen Liverpool SHOW US THE MOOOONEY !!!

  YNWA

  • Illa? Lovren va riktigt bra förra säsongen men visst, £15m är lite saftigt. Och Caulker är en helt OK mittback. Han är klart bättre än vad Liverpool har bakom Skrtel och Sakho.
   Sen så går det inte att tro att Liverpool kan köpa spelare för rimliga priser längre. Säljande klubben vet att Liverpool har pengar. Liverpool är i CL och fick nästan £100m bara i Tv-avgifter. Dom kommer att trycka upp priserna så mycket dom kan.

   Ni kanske tycker att t.ex. City betalar överpris för i stort sett alla spelare dom köper. Men saken är det samma där, alla vet att dom har(hade) skitmycket pengar så City kan helt enkelt inte få spelarna för lägre pris.

  • Sen tycker jag det va lite roligt att du först säger Can och Lallana för ett rimligt pris och sen skriver ”Show Us The Money” vilket man brukar yttra när det handlar om ”stora” pengar, inte rimliga. 🙂

  • Pj : Nej Lovren är värd högst 8-10 , sen alla kan ha bra säsong skrtel hade ju bra säsong men tvivlar på någon skulle punga upp mer än 7 miljoner för han.

   Och när jag skrev show us the money syfta jag mer på köp något riktigt bra ( du har säkert någon bättre back / spelare än caulker / lovren i tankarna ) = Hellre 1 grym spelare än 2 som är bra.

   Ursäkta stavningen , YNWA

  • Var det inte city som ville köpa skrtel för något år sen för 20 miljoner?

 4. Det jag sett av Lovren tycker jag är helt ok men visst 15m är lite i överkant. Jag har verkligen svårt att se en riktigt vass MB förutom Dede. Han hade verkligen varit spännande att se i LFC. Sen har jag en favorit i Varane. Han och Sakho är Frankrikes framtid.

 5. Det är bara hoppas Ilori kan ta steget fullt ut med hjälp av BR precis som sterling. Skulle vara riktigt skönt med en mittback som faktiskt kan hänga med så man slipper sitta med hjärtat i halsgropen varje gång vi trycker på med en hög backlinje.

  • Håller med. Skulle verkligen vilja se hans berömda Speed. Snabbare än CR7 vet du. Det måste vara grejer det….:)

 6. Lovren styr där bak och har Caulker bredvid sig – kan det vara det BR söker? Tror Skrtel och Sakho blir kvar också och att Agger ryker samt att Ilori blir utlånad igen (gärna till en PL klubb)…

  Emre Can (vet inte mycket om han), men verkar vara ett bra framtidsnamn efter Gerrard i den positionen och kan ju även lira vä back.

 7. Sitter och kikar på Championship finalen.
  Vi har visat intresse för Will Huges, i mina ögon är han inte redo för PL än. Är däremot imponerad av den andre mittfältaren Geroge Thiorne, född 93

Kommentarer är stängda.