Två av Europas hetaste yttermittfältare ryktas till Liverpool.

* * *

Den första är Hamburgs Eljero Elia.

Enligt The Mirror har Liverpool scoutat holländaren, och föreslår att man till och med har kommit överens om en affär, som dock innebär att han stannar i Bundesliga tills nästa sommar.

Jag såg Elia i gårdagens 0-0-match mellan Hamburg och Celtic. Han kanske inte gjorde någon av sina matcher, men han blixtrade till lite då & då.

Elia är en vindsnabb ytter som slår hårda och listiga inspel. Han skulle kan skapa målchanser ur ingenting. Dessutom kan han spela på båda kanterna.

Bedömer Elia som klart bättre – framförallt smartare i sitt spel – än Ryan Babel.

* * *

Den andra är Milos Krasic.

Nästa månad ska Krasic diskutera framtiden med sin nuvarande klubb CSKA Moskva, skriver The Daily Mail.

25-åringen har två år kvar på sitt kontrakt med med CSKA, men en flytt är nog trolig, kanske framförallt med tanke på klubbens sportsliga situation.

I dagsläget återstår tre matcher av ryska ligan och CSKA kommer att få oerhört svårt att knipa någon av Champions League-platserna nästa säsong.

När Krasic intervjuades av den ryska tidningen Sport Express erkände han att Premier League är en liga i hans smak. Han sa bland annat att den är rolig, fullsatt och full av kvalité, men påpekade att La Liga och Serie A också är attraktiva ligor.