En funktion som finns här på bloggen är att man kan prenumerera via E-post. Då får man ett mail varje gång bloggen uppdateras. Har det faktiskt själv också för att checka att allt funkar som det ska.

Den som vill aktivera en prenumeration via E-post kan göra detta genom att fylla i sin E-post i menyn uppe till höger i bloggen.

El Clasico är en häftig match. Ikväll beräknas 500 miljoner tv-tittare kolla på matchen. Grymt stort.

Det ska bli kul att se matchen som neutral åskådare. Barcelona är som vanligt det mest homogena laget, men man kan aldrig räkna ut ett lag med Real Madrids spetskompetens.

Ska även bli intressant att se hur Leo Messi kan prestera efter supersuccén mot Arsenal senast.

Ändock, mitt tips:
Real Madrid – Barcelona – 2-4

Förresten, det är ganska tragiskt att Boca Juniors extrema kollaps. Det var inte speciellt längesen som Boca mönstrade ett storlag.

Nu är Bocas resultat urusla och de sparkar tränare lite hela tiden. Igår fick Abel Alves sparken efter att laget endast plockat 11 poäng på 13 matcher den här säsongen. De ser faktiskt ut att gå mot en av sina sämsta säsonger någonsin.

Och det var inte ens ett år sedan Alves tillträdde som tränare för laget… Nej, det här ser inte bra ut Diego Armando Maradonas favoritklubb.

6 kommentarer
  1. Vad har du att säga om Martin Broughton som sägs vara påväg in?
    Skulle vara spännande att höra lite om det, men det är bara ett förslag såklart.

    • Jag vet lite om Broughton utöver hans gedigna CV. Men hans förmodade anställning känns som ytterligare ett taktiskt knep av Hicks & Gillett som de gör för att locka till sig investerare. Och Broughton har säkert ett bra kontaktnät i Storbritannien.

  2. Vill bara hylla dig lite för en grym blogg, har den som startsida, så bra är den. Att jag är Liverpool supporter gör den inte mindre bra. Tack för en grym blogg // Patrik

    • Tack Patrik, schyssta kommentarer!

    • Såg det. Jag inväntar med att se vad de andra tidningarna skriver ikväll/inatt. Barrett, Bascombe & co kommer ju garanterat också att skriva artiklar om det.

Kommentarer är stängda.