. . .

Enligt The Liverpool Echo är Coutinho nära att bli Liverpools andra värvning i detta transferfönster. Liverpool uppges vara beredda att ge Inter ett förbättrat bud för att få brassen till Merseyside. LFC känner sig bekväma med situationen och tror att de fortsatta förhandlingarna kommer att resultera i en övergång.

Tidningen hävdar också att Inter är villiga att sälja Coutinho, som gärna vill flytta till Liverpool.

The Liverpool Echo tillägger att Rodgers vill göra åtminstone en till värvning utöver Coutinho innan transferfönstret stänger. En eventuell värvning av Coutinho kommer inte hindra Liverpool från att fortsätta försöka värva Thomas Ince, men hittills har man inte kommit överens med Blackpool.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. En etablerad talang med CL erfarenhet. För rätt pris JA.

 2. 8-10 miljoner tycker jag är ett bra pris, med tanke på att han ändå spelat en del, och kommer från Inter 🙂

 3. Kan Jesper, Pelle eller någon annan berätta lite om denna spelaren? Vet att han är en talang och att han är en 10 typ men sen vet jag typ inte mkt mer.

 4. Coutinho är 20 år gammal, han är en väldigt teknisk spelare och han är väldigt snabb. Han otroligt skicklig med bollen, och även en ganska bra avslutare. Finns en hel del filmer där han spelar på youtube. Han är även rutinerad från a-lags spel genom utlåningar och spel i inter! Tycker att för 8 miljoner får man mycket spelare för de pengarna! Här är en video för er som vill se 🙂

  http://www.youtube.com/watch?v=MjrHoLXFzHs

 5. Har ett bra steg. Pigg alert lurig, och kommer under brodgers blomstra med ett ordentligt förtroende. Alla som någon gång utövat en sport vet ju hur trevligt det var när tränaren gillade en jämfört med tvärtom. Talangen växer med förtroende från tränare, som sedemera utvecklar självförtroendet. Att komma till världens största klubb gör det inte sämre i det här läget när det är de ungas tid. Har vart medveten om pojken länge och kollar på serie A lika mkt som PL.

 6. Känns mer rimligt att dunka upp några millar till för C.Erikssen än slösa 8 millar på en lat brasse 🙁

  Vi har redan bredd spelare , Vi behöver spets/klass nu !!!

  Får hoppas att FSG inser det i sommar fönstret iaf 🙂
  YNWA

 7. Intressant att flera är positiva pga att han har spelat en del för Inter.
  Säsongen 2012/2013 har han spelat 10 matcher i ligan. 7 av dessa var inhopp och i två blev han utbytt, så han har alltså bara spelat en enda hel match i ligan den här säsongen.
  Sammanlagda speltiden i ligan är bara 337 minuter.
  Han har även suttit på bänken i 4 matcher utan att ha fått hoppa in.
  På dessa matcher har han lyckats göra ett enda mål.
  Låter inte som en speciellt intressant spelare när inte ens egna klubben verkar tro tillräckligt på honom för att satsa på honom ordentligt.

 8. Kingpin: grabben är född -92, inte lätt att konkurrera med det mittfältet som Inter har! De har även lånat ut honom! Sen är de som nån skrev tidigare, vi vet ju inte vilken relation han har till andra spelare och tränaren? Han kanske inte blommar ut pga att han inte känner sig rätt där? Tror de skulle vara en bra värvning! Även fast några äldre herrar hade vart bra!

 9. Vet inte ifall detta är just det vi söker just nu. Om 3-4 år ett stort JA, men en förbättring till den här säsongen? Tveksamt, men ändå möjligt. Skulle hellre se en mer etablerad spelare för 8-10 miljoner £. Talang har vi gott om på mittfältet redan, pratar då om: Shelvey, Henderson, Allen och Suso. Men visst, vi har en tunn trupp som behöver breddas och konkurrans är bara bra tills någon blir missnöjd. Skulle hellre sett någon game-changer (vilket är svårt att få för 8-10 milj £), som Sneijder hade varit.

  Kanske rent ut sagt en anfallare/ytter till? Jag röstar för Wilfried Bony som jag hobbyscoutat under säsongen. Dock är han ganska låst central anfallare, men jobbar riktigt hårt i djupet med sin snabbhet, styrka och hårda skott. Påminner lite om en annan herre från just Elfenbenskusten med just de attributen? 😉

 10. Varför köpte vi inte bara Gaston Ramirez i somras om det här behovet finns/fanns? Han gick på 12 mille, var ordinarie i sitt lag, förvisso sämre lag men han spelade trots allt och har även en betydande roll i sitt landslag samt bättre fysiska förutsättningar. Vad scoutar man Coutinho på? hans prestation i Brasilien? hans 26 framträdanden sedan sommaren 2011 i Inter och Espanyol? Känns riktigt oseriöst.

 11. Leo Baptistao borde ju övervägas, om man kollar på spelartypen. Båda har ju lirat futsal liksom. Dock är Baptistao billigare men möjligtvis mindre prövad.

  Men jag är väl relativt övertygad att de känner till båda spelarna, men valt att satsa på Coutinho av rimliga anledningar.

 12. Leo Baptistao är väl klar för Atletico Madrid?
  Har för mig att han skrev kontrakt som börjar gälla efter den här säsongen.

 13. Kefas, Jag tror att min åsikt/pelles åsikt angående Coutinho går isär. Så du kan inte enbart utgå ifrån att det jag säger nu är hela sanningen, utan det är min åsikt helt enkelt. Min åsikt är att han är en lurig spelare precis som Suarez. Skillnaden är att han kan ta sig förbi en/två man, men att han sedan tappar bollen på den tredje. Han tar sig an för tuffa uppgifter helt enkelt. Suarez däremot dribblar både den första, andre och tredje spelaren och tar därefter med sig bollen. I övrigt är han en okej passare, något sämre i den sista tredjedelen än vad han är med de enklare passningarna. Hans avslutningar är ganska valpiga & han är en väldigt ojämn spelare. Vad han är bra på? Hans teknik är grym, och han är även hyffsat snabb. Försvararna vet aldrig riktigt vad som ska hända när han kommer emot dom, men är de bara tillräckligt många så tar han sig aldrig förbi dom. En talangfull spelare som kan bli bra på sikt, men lär inte bli världsklass, som Rafa Benitez verkade tro år 2010.

  Hoppas det gav dig en något bättre bild av honom.

  OS, Tror att man scoutar efter hans framträdanden i Europa League, där han har väldigt höga värden/betyg.

 14. Tack alla för infon om honom, fått lite bättre bild av hur han är nu!

 15. Skulle vara bättre att få in någon mer rutinerad spelare istället.

 16. Jag håller med om att en erfaren spelare, en som funnit stora titlar och som vet vad som krävs skulle varit bra få in nu, tyvärrblev det inget med sneijder… Dock tycker jag Coutinho är spännande, känns lite som KAKA tycker jag, ( utan att tycka att han har samma potential) men känns som bra teknik och driv.

 17. hoppas vi signar phillipe, enligt mig är det en talang som dock inte har blomstrat ut än, men vem vet han kanske får ett stort genombrott i liverpool. spännande kille! ynwa

 18. Om jag fattat det rätt finns det pengar (inte säker på vilken summa men 400 miljoner kr kan säkert stämma) men de pengarna kommer endast att användas om man hittar rätt spelare.
  Och i januarifönstret brukar det vara väldigt svårt att hitta de spelarna man vill ha så jag tror man är smart och använder dem pengarna i sommar istället.

  Sen vet jag inte riktigt om Liverpool kommer värva några mer spelare nu. Ena stunden läser man att BR har sagt att vi ska ha in 1-2 spelare till för att i nästa stund står det att BR har sagt att vi värvat färdigt.

  Jag tror inte det kommer in någon mer nu utan man har åtgärdat det viktigaste i det här fönstret genom att ta in Sturridge.
  I sommar kommer det nog komma in några spelare som ska in i startelvan och som höjer standarden.