Juventus är beredda att kasta in spelare i en affär för Edin Dzeko. De som nämns i sammanhanget är Momo Sissoko, Diego och Christian Poulsen (Tuttosport).

* * *

AC Milan försöker hitta en köpare till Klaas-Jan Huntelaar (Sky Italia).

* * *

Manchester United & City vill värva Mario Balotelli (Gazzetta dello Sport).

* * *

Juventus är beredda att storrensa i truppen. Hela 13 spelare uppges vara till salu. Storstjärnan Diego är exempelvis till salu för 25 miljoner euro (Gazzetta dello Sport).

* * *

Real Madrid har erbjudit Stuttgart 10-13 miljoner euro för Sami Khedira. Spanjorerna vill ersätta Lassana Diarra, som ser ut att flytta till Juventus för 10 miljoner euro (AS).

* * *

Espanyol är beredda att betala 4 miljoner euro för yttermittfältaren Pablo Barrera (Sport).

* * *

Sevilla vill signa Kevin Gameiro (Le Parisien).

* * *

Zlatan Ibrahimovic kan tänka sig att flytta till Manchester City – men bara om han får enorma £250 000 i veckan (The Daily Mail).

* * *

Bristol är beredda att betala £2 miljoner för Dave Kitson (The Daily Star).

* * *

En administrativ tabbe ser ut att kosta Everton en förmögenhet. De gav Dan Gosling ett verbalt kontraktserbjudande – men inget skriftligt – och nu kan Gosling lämna på free transfer. Om han hade mottagit ett skriftligt kontraktserbjudande av Everton hade en tribunal fastställt övergångssumman, som troligtvis hade landat på omkring £4 miljoner. Nu är Sunderland, Newcastle samt West Ham intresserade av talangen (The Mirror).

3 kommentarer
  1. Jag tycker att Liverpool borde värva Klaas- Jan Huntelaar

  2. Borde inte vi försöka nypa till oss Gosling? Vet ju att han spelat för Everton vilket ät lite vidigt, men han är ung, duktig engelsman?

    • Kanske, men det sägs att han lämnar Everton eftersom han vill spela ännu mer, och det skulle han ju inte få göra i Liverpool. Dessutom är han skadad i 4 månader till.

Kommentarer är stängda.