__________

Royston Drenthe blir free agent i sommar. Eftersom han är utlånad till Everton från Real Madrid är han tillåten att förhandla med alla klubbar utanför Spanien. 25-åringen kan alltså förhandla med andra PL-klubbar än Everton.

Det förekommer många rykten på twitter. Den överlägset mest pålitliga twittraren när det gäller Everton – och kanske den mest pålitliga överhuvudtaget när det gäller PL-nyheter – är ”Fourth Official” (@Fourth_Official).

På tisdagskvällen berättade denne att Drenthe ser ut att vara på väg till Liverpool. Holländaren har köpt Pennants gamla hus i Liverpooltrakterna och tros befinna sig i långt gångna förhandlingar med Liverpool.

Det har tidigare spekulerats i att Drenthe inte spelade FA-cupsemifinalen eftersom han förhandlar med Liverpool. Everton förnekade att det var orsaken till Drenthes frånvaro i matchen, men de skulle å andra sidan aldrig erkänna att en av deras spelare befinner sig i förhandlingar med LFC.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. För att vara ”gratis” ser jag han helt klart som ett vettigt alternativ. Killen har ju en ruskig talang i botten, bra skolad i Real och med mer speltid och förtroende så kan killen nog blomma ut på allvar.
  25år år ung är ju ingen ålder, ser han väl främst som ersättare för Maxi och då byter vi ju inte ner oss i mina ögon. Har inte full koll på vad han presterat i PL, men 3mål och 6 assist är ju ändå hästlängder bättre än våra stjärnor Downing och Henderson.. (statistik är inte allt, ja vet)

 2. suveränt.. vänsterback i nödfall och ytter som kan blomma ut och gratis?? varför inte?? varje gång jag sett honom för everton så blir jag imponerad.. snabb och låg tyngpunkt.. handla!!!!

 3. Usch nej!
  Drente är alldeles för dålig om vi ska bli ett topplag.
  En breddspelare men ingen förstärkning.
  Då kan vi lika gärna spela med Downing eller Bellamy på vänsterkanten.
  Och förhoppningsvis tar Sterling ännu ett steg i utvecklingen, han kan ju spela på båda kanterna.

 4. Tycker faktiskt att Drenthe är en perfekt värvning. Snabb, teknisk, bra skott, erfaren. Kan spela fram och bak. Och så framför allt priset. Man får tänka på att han en gång i tiden var en av världens kanske största talanger. Han är bara 25 år och kan lätt ta ännu ett steg i utvecklingen. Det är en grej att hämta in en bra 32 åring som Bellamy gratis, men att hämta in en bra 25 åring gratis är otroligt bra.

 5. Håller med Kingpin, Drenthe är för dålig för oss…

 6. Gerrard eller Agger som tipsat Kenny om att värva honom?
  Varken tror eller hoppas på detta rykte.

 7. Denna killen är 1000ggr bättre än downing

  Gratis är detta ett fynd 🙂

  Ynwa