Kan bli tillgänglig för en låg summa om Werder Bremen åker ur Bundesliga.

Milot Rashica har gjort en väldigt bra säsong; 7 mål och 4 assist på 20 ligamatcher är hans poängmässiga facit i ett lag som är på väg att åka ur. Föga överraskande är andra klubbar intresserade av 23-åringen.

Enligt Sport Bild är Liverpool, Southampton och Leipzig väldigt intresserade av Rashica. De uppger att spelaren föredrar att antingen stanna i Bundesliga eller flytta till Premier League, vilket ju överensstämmer väl med intresset för honom.

Samtidigt uppger Sport Bild att Werder Bremen behöver sälja för att få in pengar – och att Rashica är ”toppkandidaten” till att säljas i sommar. Han har en utköpsklausul på €38m som kan triggas till 15:e juni, men desto relevant för intresserade klubbar är att klausulen sjukner till blott €18m om Werder Bremen åker ur Bundesliga.

Just nu ligger Werder Bremen på 17:e plats. Närmaste laget på säker mark är 15:e-placerade Mainz, som har 1 match mer spelad än Bremen men hela 8 poäng mer. Bremen måste därmed få till en rejäl slutspurt för att undvika degradering.

En övergång för en låg utköpsklasul låter väl typiskt Liverpool, eller hur?

2 kommentarer
 1. Intressant spelare.

  Tycker personligen det vore ett bra val för inte en alltför stor summa.
  Jag såg ca 4-5 matcher som han spelade den här säsongen och jag vart riktigt imponerad.

  Tycker att han höll en rätt hög lägsta nivå och var oftast bästa spelaren på plan i Bremen.
  Dessutom har han en avig spelstil, hygglig spelförståelse och ett bra skott – Såg ut att kunna behärska alla positioner längst fram. Men dock verkar det väl som att Leipzig känns hetast då han känns som en ersättare för Werner?

  • Jo, av allt att döma handlar Leipzigs intresse om att han ska ersätta Werner. Kanske handlar Liverpools intresse om en backup-plan till just Werner?

Kommentarer är stängda.