_____________________

Officiellt bekräftade övergångar:

– Carlos Vela från Arsenal till Real Sociedad.
– Afriyie Acquah från Palermo till Parma (ettårslån).
– Gianluca Curci från Roma till Bologna (ettårslån).

* * *

Liverpools brasilianska målvakten Alexander Doni reste inte till Nordamerika. Han är på väg bort från klubben (The Daily Express).

* * *

Liverpool är alltjämt intresserade av Clint Dempsey och Joe Allen. Det är sagt att Liverpool inte ska köpa spelare av Swansea, men det finns ett kryphål i överenskommelsen som innebär att Liverpool kan köpa spelare därifrån om Swansea accepterar bud från någon annan klubb för spelaren (The Daily Express).

* * *

Barcelona, Real Madrid och Manchester City är intresserade av Daniel Agger, men ingen av klubbarna har konkretiserat sitt intresse för dansken. Samtidigt är det inte alls säkert att Liverpool överhuvudtaget är intresserade av att sälja Agger (Jyllands-Posten).

* * *

Liverpool och Arsenal har uttryckt intresse för Olympiakos belgare Kevin Mirallas. Han har en utköpsklausul på £6,4 miljoner i sitt kontrakt (Sky Sports).

* * *

Juventus vill göra Gaston Ramirez till sin nästa värvning (GOAL.com).

* * *

Luka Modric är nära en övergång till Real Madrid för £27,5 miljoner (The Daily Express).

Chelsea är inte längre intresserade av Theo Walcott. De sägs ha fått ett bud på hela £25 miljoner nobbat av Arsenal. Walcott vill ha £100 000 i veckan för att skriva på ett nytt kontrakt med Arsenal (The Daily Express).

Arsenal har budat £9 miljoner på Corinthians anfallare Paulinho. Inter visar också intresse för honom (The Daily Express).

Chelsea kommer att föra ytterligare förhandlingar med Edinson Cavanis agenter under den här veckan, men uruguayanens lönekrav på £150 000 i veckan är ingenting som gillas i Chelsealägret (The Daily Express).

Everton hoppas göra klart med Steven Pienaar under denna vecka (The Daily Express).

* * *

Inters högerback Maicon är nära en övergång till Real Madrid (sportsmediaset.it).

Twente visar intresse för Luc Castaignos (Voetbal International).