[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Dominoeffekten

Santos har gett upp försöket att signa AC Milans anfallare Robinho. Detta får konsekvenser för Milan, som därmed inte kan värva Adem Ljajic. Detta får i sin tur konsekvenser för Fiorentina, som därmed inte kommer att signa Josip Ilicic, trots att de budade 7 miljoner euro för slovenen under gårdagen (Sky Italy).

Fiorentina hoppas förlänga kontraktet med Ljajic, som har ett år kvar på sitt kontrakt med klubben.

Om dessa uppgifter stämmer blir alltså två offensiva mittfältare – en av de positionerna som Liverpool avser att förstärka på – tillgängliga på marknaden. Personligen tycker jag att både Ljajic och Ilicic är väldigt bra spelare som vore mycket spännande att se i den röda tröjan.

* * *

Chelsea har gått med på att släppa den engelska U17-landslagsmannen Conor Hunte. Liverpool och Manchester City vill signa den offensiva mittfältaren, som har varit oense med Chelsea (The Daily Mail).

* * *

Stevan Jovetic är nära att skriva på för Manchester City, trots Manchester Uniteds sena försök att sno honom framför ögonen på City. Övergångssumman ligger på £28 miljoner (The Mirror).

* * *

Uppdatering:

Arsenal är intresserade av Sevillas mittfältare Geoffrey Kondogbia (Skysports.com).

Swansea försöker signa Esteban Granero (Tuttomercatoweb).

Liverpool är intresserade av Galatasarays anfallare Burak Yilmaz (Skysports.com).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Lär ju inte va aktuellt med Yilmaz så länge Suarez är kvar?

 2. Hade varit en underbar värvning! Köp för i helvete

 3. Yilmaz ville jag ha innan han gick till Gala, grym målskytt.

  Om BM värvar Alcantara blir det trångt på Bayerns mittfält.

  Schweinstieger, Robben och/eller Shaqiri måste ju bli helt eller delvis åsidosatta. Läge att flörta med någon av dessa herrar kanske?

  • Varför skulle Schweinsteiger bli åtsidosatt?

  • Jag tror inte Bayern värvar Alcantara för att sätta honom på bänken. Det är Peps värvning, han lär satsa på honom. Varken Alcantara eller Schweini spelar där Javi Martinez/Luis Gustavo lirar. Alltså konkurrerar Alcantara direkt med Schweini. Där framme finns Robben, Goetze, Müller, Kroos, Ribery, Shaqiri. Någon av dessa måste få dåligt på speltid.

   Shaqiri och Robben ligger illa till sedan tidigare och Schweini lär ju inte vara given 1:a så länge till, hur tacklar han det?

  • Robben spelar ytter och Schweinsteiger flyttar nog ingen på. Bayern är ett lag som kan gå runt rejält på sina spelare. Om Thiago går till Bayern tror jag inte han eller dom andra du nämnde kommer få brist av speltid.

   Och Robben skulle inte jag va direkt sugen på. Shaqiri är en favorit, de va han innan han gick till Bayern men chansen att Liverpool skulle få loss honom är minimal.

 4. Yilmaz gör mål förvisso men är enligt mig en ganska korkad och egoistisk spelare. Tveksam till om han håller i längden i PL.

 5. Det vi behöver få in är två klasspelare. En mittfältare och en mittback. Vi har redan väldigt många unga talangfulla spelare så gärna två etablarade och lite mer erfarna spelare. Så länge Suarez stannar så finns det ingen anledning att förstärka med en till forward.

  • Stämmer inte, och det är en riktigt dålig källa dessutom.

 6. Vet inte om det bara är jag men har svårt att tro att de ska plocka in Yilmaz nu. FSG har väl ändå stått ganska fast vid sin värvningspolicy gällande spelare äldre än 24. Därigenom har jag viss tvekan på att de ska plocka in en lirare som fyller 28 på måndag. Trots att killen vunnit skytteligan de två senaste säsongerna. Men vad vet jag.