__________________

Liverpool är villiga att lyssna på alla erbjudanden för Joe Cole (Skysports.com).

* * *

Brendan Rodgers kommer personligen att försöka ta tag i värvningsförsöket av Clint Dempsey för att se till att amerikanen skriver på för Liverpool innan transferfönstret stänger. Sunderland och AS Roma lurar i vassen om Rodgers inte lyckas reparera relationen med Fulham och få de att sälja till Liverpool. Fulham vill ha £10 miljoner för Dempsey – en summa som Liverpool är ovilliga att betala – men man kan vara beredda att hosta upp £7,5 miljoner eller försöka skicka Charlie Adam i motsatt riktning som en del av affären (The Mirror).

* * *

Arsenal kommer att testa Newcastle genom att buda £15 miljoner för Cheick Tiote. De är även intresserade av Yann M’Vila, medan Etienne Capoue har scoutats (The Mirror).

Arsenal planerar att konkretisera sitt intresse för Mapou ­Yanga-Mbiwa, som kan vara tillgänglig för så pass lite som £7 miljoner, eftersom hans kontrakt med Montpellier går ut nästa sommar (The Mirror).

Manchester City har fortfarande inte gett upp hoppet om Daniele de Rossi. De är även angelägna om att signa Scott Sinclair, medan Edin Dzeko är en spelare som de är villiga att sälja (The Mirror).

Newcastle kommer att ge Lille ett tredje bud på omkring Mathieu Debuchy. Budet kommer att ligga på omkring £6 miljoner (The Mirror).