Spanska Sport kommer med intressanta uppgifter om de Ligts nästa klubbval.

Sport hävdar att fem klubbar – Barcelona, Liverpool, Juventus, PSG och Manchester United – fightas om de Ligts signatur.

Intressant nog hävdar Sport att holländarens signatur Mino Raiola helst ser att mittbacken hamnar i Liverpool eller PSG – eftersom de klubbarna är beredda att betala italienaren mest pengar.

Barcelona erbjuder inte agenten lika stort arvode, men de kan förstås locka med annat. Sport tror att Liverpool är den tuffaste konkurrenten om de Ligts signatur, eftersom man skulle kunna para ihop honom med van Dijk, samtidigt som Raiola också skulle gilla övergången.

Manchester Uniteds intresse verkar inte tas så seriöst av Sport, då de menar att den flytten är helt utesluten, då United som bekant inte kan erbjuda CL-spel nästa säsong.

The Independent har pratat med en högt uppsatt person inom Barcelona, som dock är anonym i artikeln. Den personen menar att en övergång till United nästan kan jämföras med att flytta till Kina, eftersom de Ligts i så fall skulle välja klubb enbart efter pengarna istället för ambition.

* * *

Uppdatering:

Den franska källan RMC hävdar att bara två klubbar återstår i dragkampen om de Ligt – nämligen PSG och Barcelona.

Nu ska det bara handla om dagar innan vi får reda på vart de Ligt hamnar till en summa av 75 miljoner euro, menar RMC.