Den holländska supertalangen fortsätter att ryktas till Liverpool.

Matthijs de Ligt är en av fotbollsvärldens absolut hetaste spelare. 19-åringen ryktades tidigare till LFC, men uppgifterna förnekades av Liverpool Echo.

Idag uppger Bild att Liverpool har gett sig in i racet om de Ligts signatur.

Förra sommaren var engelska medier envisa med att förneka Liverpools intresse för Alisson – medan deras italienska kollegor rapporterade flitidgt om intresset – som vi vet hamnade målvakten i Liverpool till slut. Tänk om vi får se något liknande med de Ligt?

* * *

David Maddock på Mirror har också skrivit en artikel om Liverpool.

Enligt Maddock kommer Divock Origi att bli erbjuden ett nytt kontrakt med klubben. Origi har bara 1 år kvar på sitt nuvarande kontrakt. Joel Matip och James Milner kommer också erbjudas nya kontrakt.

Vidare skriver Maddock att Liverpool redan har börjat jobba på ersättare till Daniel Sturridge, Alberto Moreno och Adam Lallana. Den sistnämnde sitter inte på ett utåtgående kontrakt, men klubben är beredda att lyssna på erbjudanden för honom.

1 kommentar
  1. Allt i denna artikel låter bra! Med tanke på att Lovren kanske är påväg bort hade de ligt vart fel. Men knappast ett måste, men skulle även sitta fint när City även sägs vara intresserade.

Kommentarer är stängda.