Vad ska egentligen Manchester United göra med Ronaldo-pengarna?

Franck Ribery är förstås ett hett rykte, men Real Madrid vill ha honom och de brukar ju få vad de vill ha.

David Silva är också ett rykte, men Real Madrid vill ha även honom. Dessutom är Liverpool ett starkt rykte.

Idag skriver The Mirror att Man Utd är beredda att bjuda £45 miljoner för David Villa. Trots att de uppenbarligen har mycket pengar har jag svårt att se Villa hamna i någon annan klubb än Real Madrid i sommar.

The Daily Star Sunday hävdar att Man Utd vill värva Arjen Robben. Det låter mer troligt. Holländaren lär inte längre vara önskvärd i Madrid när de har värvat Ronaldo och snart kanske även Ribery och Silva.

Sist men inte minst rapporterar brasilianska källor att Douglas Costa är aktuell för Man Utd. Spelarens agent avslöjar det i en intervju med Radio Gaucha. Även Chelsea, Liverpool, Arsenal och Villarreal sägs vara intresserade av Gremios brassetalang Costa, som ofta jämföra med Ronaldinho. 18-åringen har en utköpsklausul på £21 miljoner, men sägs vara tillgänglig för £12 miljoner.

Hur som helst, jag tror att det kommer att bli oerhört svårt för Man Utd att ersätta Ronaldo, trots att de har massvis med pengar att köpa nytt för. Antonio Valencia är ett troligt nyförvärv, men han är inte ens i närheten av Ronaldos kvalité.

Jag befarar dock att Ferguson kommer att värva Sergio Agüero – en spelare är en uttalad Liverpoolsupporter och likväl en spelare som hade varit extremt kul att se i LFC någon gång i framtiden.