Jag gillar vad jag har sett av CSKA Moskva i Champions League den här säsongen.

Idag besegrade de Wolfsburg med 2-1.

Självklart fanns massa intressanta spelare på planen. Jag hade bestämt mig för att hålla ett extra öga på hemmalagets Milos Krasic, Alan Dzagoev & Tomas Necid, samt bortalagets Edin Dzeko.

Dzeko var den som inledde målskyttet. Hans avslut var kliniskt och dessutom gjordes förarbetet mycket snyggt av Oba Martins… Det måste ha varit första gången som jag såg honom göra en bra assist.

Hur som helst, CSKA vände & vann i andra halvlek.

Necid kvitterade till 1-1 och Krasic gjorde segermålet. Dzagoev missade några mycket bra målchanser alldeles i slutet – synd att han inte gjorde mål, då hade ju alla ”mina” spelare blivit målskyttar.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6CaPddrmEEc&feature=player_embedded[/youtube]

Krasic var bäst på plan. Jag vet att jag redan har hypat honom mycket den här säsongen, men herregud vad bra han är.  Han håller utan tvekan världsklass. Om det stämmer att han är tillgänglig för £10-12 miljoner så är det bara att slå till. Ett superfynd!

Dzagoev har jag också skrivit om en hel del, likaså Dzeko, som ju är jagad av i stort sett samtliga storklubbarna.

Den nya bekantskapen i det här inlägget är alltså tjecken Necid, som är en 20-årig anfallare. Jag har sett honom i såväl U17- som U19-EM och där har han gjort riktigt bra ifrån sig för Tjeckien.

Necid var klart godkänd även idag, och blev som sagt målskytt. Han är en väldigt intressant targetman som jag är helt säker på att Rafa Benitez har järnkoll på när han går in på marknaden och antagligen letar efter just den spelartypen.

I min bok är Necid definitivt en av Europas mest intressanta targetplayers.