Coutinho har runt lunch idag skickat in en transferbegäran till klubben. Detta rapporterar Liverpool Echo.

7 kommentarer
 1. Behåvat av ”Kotten”; ”hur man enklast går från älskad till hatad av fansen”…

 2. Förstår honom på ett sätt för Barcelona är just nu ett större och bättre lag än Liverpool med större chans att vinna titlar men det känns ändå pissigt om det stämmer. Känns väldigt uppgivet just nu…

 3. Wtf …..

  In med Max Meyer istället …

 4. Kan förstå honom, tror inte han gilla att LFC säger att han inte är till salu oavsett pris. Men FITTA också. Aja, sätt en prislapp på 1,6 miljarder så får vi se om Barca möter den.

  • Även om jag inte tycker ditt ordval passar här så förstår jag din frustration.
   Tror knappast det kommer landa på 1,6 miljarder kr.
   Slutar nog på runt 800 miljoner kr eller något liknande. Har en känsla av att klubbledningen kommer vika sig för att det inte ska bli en alltför stor negativ publicitet där Coutinho skulle gå ut i tidningarna och grina och sen kan det bli smutskastning från Barca osv.

 5. Vilken fiasko sommar.. Nu skulle de värvas hej o hå… Vi kommer med dagens trupp o spelschema max bli top7, kul liv…

 6. Han är en orm och jag hoppas vi skickar honom för en bra summa så fort som möjligt. Det är där jag personligen står nu då jag tycker detta åsamkar enorm skada. Han själv har inte sagt ett knyst vilket är fegt. Han är en feg förädare tills han genuint ber om ursäkt. Kritar man 5 år så sent som för sex månader sedan och går ut med att han älskar staden, klubben , fansen blablabala så lär man inte maila in en TR några ögonblick efter att klubben precis förklarat att han ej är till salu. Finns inget som skyddar det här tillvägagångssättet. Usch. Min egen åsikt.

Kommentarer är stängda.