Officiellt bekräftade övergångar:
– Shay Given från Manchester City till Aston Villa.
– Souleymane Coulibaly från Siena till Tottenham.

* * *

Alberto Aquilani kommer troligtvis att lämna Liverpool, trots John W Henrys uppmuntrande ord på twitter. Manchester City har visat intresse för Aquilani, men en flytt till Italien är troligare. Juventus och Inter är intresserade (The Mirror).

Chelsea gör ett sent försök att signa Arturo Vidal, som även intresserar Juventus och Arsenal (The Mirror).

Sergio Canales är nära att skriva på för Valencia för £6 miljoner (The Mirror).

Arsenal är ytterst nära att signa Joel Campbell (ADN Radio).

Chelsea är beredda att skeppa iväg Daniel Sturridge antingen på lån eller permanent för att göra plats åt Romelu Lukaku. Sturridge är intressant för flera andra PL-klubbar, som till exempel Everton (GOAL.com).

AC Milan vill signa Javier Pastore och Riccardo Montolivo. Pastore är dock endast aktuell om Palermo sänker sin prislapp på 50 miljoner euro (GOAL.com).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
  1. Vad ska Shitty med Aqua till? Att Barry är värdelös visste jag men varför vill dem ha Aqua? Så här efteråt är det skönt att Barry gick till Shitty…

  2. Tycker att vi kan behålla Aqua en säsong, ser inte riktigt vad vi har att förlora på det. Antigen blir han den kvalitetsspelaren vi trodde att vi köpt eller så blir det en flopp och vi säljer honom nästa sommar för lite mindre än vad vi får idag som i sig sett till vad han borde kosta är för lite.

  3. Sturridge, den perfekta backup anfallaren?