CL-lottningen tog ikväll plats i Monaco för att presentera vilka Liverpool ska få möta i gruppspelet.

* * *

Det blir Napoli, Salzburg och Genk som Liverpool får möta i (förhoppningsvis) första fasen av den här säsongens Champions League. Med facit i hand en drömlottning för LFC.

Detta innebär såklart att vi ännu en gång för möta Napoli, men det betyder också att Sadio Mané och Naby Keita får möta sitt tidigare lag i form av Salzburg. Genk är en ny bekantskap för Liverpool, men är klubben som Divock Origi faktiskt startade sin karriär i. Ett kul lag förövrigt med intressanta spelare såsom Ianis Hagi och svenske talangen Benjamin Nygren.

Upplagt för en riktigt trevlig Champions League-höst!

Grupp A
Paris Saint Germain
Real Madrid
Club Brügge
Galatasaray

Grupp B
Bayern München
Tottenham
Olympiakos
Röda Stjärnan

Grupp C
Man City
Shaktar Donetsk
Dinamo Zagreb
Atalanta

Grupp D
Juventus
Atletico Madrid
Bayer Leverkusen
Lokomotiv Moskva

Grupp E
Liverpool
Napoli
Salzburg
Genk

Grupp F
Barcelona
Dortmund
Inter
Slavia Prag

Grupp G
Zenit
Benfica
Lyon
Leipzig

Grupp H
Chelsea
Ajax
Valencia
LOSC

1 kommentar
  1. Man kan ju inte annat än att vara nöjd med lottningen, de ”svåra” laget har vi bra koll på nu efter att vi spelade mot dom förra säsongen. Lagen från pott 3 och pott 4 är i stort sett grannland med korta resor och bör vara lag som vi slår 9 gånger av 10.

    Vi möter tydligen Napoli borta i vår första match, vinst eller oavgjort där så kan vi cruiza lite i de andra matcherna. Hade varit skönt att starta med två vinster och sen kunna fokusera på ligan lite mer. Men vi ska inte glömma att när vi mötte Napoli i träningsmatchen i somras så blev vi utspelade utan dess like… men en träningsmatch är en träningsmatch.

Kommentarer är stängda.