___________

Manchester United, Liverpool, Chelsea, Manchester City och Tottenham överväger att matcha Klaas-Jan Huntelaars utköpsklausul på £17 miljoner (A Bola).

Swansea visar intresse för Luc Castaignos (The South Wales Echo).

* * *

Manchester City och Anzhi är intresserade av Martin Skrtel (The Daily Mail).

Real Madrid har avsatt £55 miljoner för en värvning av David Silva. De skulle även kunna tänka sig att kasta in Gonzalo Higuain i en deal för Silva (The Daily Mail).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Visst ja, vi har en chans mot Manchester United, Chelsea och Manchester City.
  Rodgers hämtades in av flera anledningar och en av dessa är hans förmåga att jobba med unga spelare som har potential.

  Tror inte vi kommer värva in spelare som redan är fullt utvecklat och är hypad av de andra rika och stora klubbarna.

 2. Får vi in >20 miljoner för Skrtel, ta emot och spendera pengarna på rätt sätt.

 3. Handlar väl också om att de som vill sprida ryktet om en spelare, inkluderar så många bra klubbar som möjligt för att höja spelarens värde.

 4. tycker att vi ska tänk oss för innan vi börjar ropa på att skrtel ska säljas. Försvaret bör hållas så intakt det går. När GJ, Skrtel, Agger, Enrique och Lucas var friska hade vi en ruggigt bra defensiv. Visst går det att köpa en väldigt bra back för 20 miljoner plus men det tar ett tag att spela in honom och det är inte säkert att han passar med de andra. Jag tycker att vi ska hålla defensiven så intakt som möjligt med tanke på att det ska spelas in ett nytt spelsystem etc.

 5. Bara jag som tycker Poulsen (vänsterbacken), Mandzukic och Jirachek ser intressanta ut från EM?

  • Kribba: De har absolut varit bra i EM, men man ska passa sig för att grunda sin scouting på landslagsturneringar. Det handlar trots allt om väldigt få matcher över en väldigt kort tid. En formtopp där och man får alltid överdriven hype.

 6. Hade inte Mandzukic varit en sådan äcklig filmare hade jag kunnat tänka mig honom, men han är fan i klass med Busquets, Alves, Pepe och de andra Galacticos från Madrid/Barca.

 7. Jag hoppas att vi säljer Skrtel och enligt The Mirror tror jag det var så erbjuder City runt 200 miljoner kr för han. Tycker han är alldeles för instabil, lite som Mexes i Milan…

 8. Om vi får så mycket för Skrtel så sälj… Tycker han avslutade säsongen lika dåligt som han spelade säsongen 10/11… Ge Coates chansen ihop med Agger istället

 9. Kan satsa på att dom som vill behålla skrtel hata han för ett år sen.
  han är duglig får vi 15-20 miljoner pund är det en ruggig från 🙂
  Låt coates spela i år ska det vara talangernas år,
  För vi har suso , coady , sterling , coates osv let them play.
  O rensa bort dököttet downing , aqua , doni , adam, finns säkert mera 🙂

  Ynwa

 10. Att kalla Downing och Adam för dökött går över miit förstånd. Hur tänker man då om man inte ens vill ge dem åtminstone två säsonger? När man även från Downings sida sett att han varken varit lysande den första säsongen i Middlesbrough eller Aston Villa, för att sedan blomma ut och ta ytterligare steg. Något dökött är de inte.