_____________

Officiellt bekräftade övergångar:

– Willians från Flamengo till Udinese.
– Marti Riverola från Barcelona till Bologna.
– Tunay Torun från Hertha Berlin till Stuttgart.
– Rodrigo Palacio från Genoa till Inter.

* * *

Wigans Victor Moses har bara ett år kvar på sitt kontrakt med klubben och ryktas bort. Han värderas till £10 miljoner (MTN Football).

Moses snackade nyligen med media: “I don’t know for now (whether I will move), but there’s a link for me to Liverpool, Chelsea and some other clubs in England. If the offer is cool, why not I will move,” sa Moses till MTN Football.

Läs artikeln HÄR.

* * *

Daniel Sturridge kan vara på väg till Manchester City. De är beredda att buda £12 miljoner, men Chelsea vill ha £12 miljoner. Sturridge surar över lite speltid samtidigt som han bara har ett år kvar på sitt kontrakt (GOAL.com).

* * *

Leicester Citys back Sol Bamba är nära en flytt till Trabzonspor (BBC Radio Leicester).

Tranmere visar intresse för Evertons talang James Wallace (Sky Sports).

Fulham, QPR och West Ham är intresserade av Wolves talang Zemali Ismail (Sky Sports).

West Ham är favoriter till att signa Yossi Benayoun (The Daily Express).

Galatasaray visar intresse för Asamoah Gyan (The Journal).

Hulk vill väldigt gärna flytta till Chelsea. Nu försöker han få Porto att acceptera Chelseas bud på £38 miljoner (The Daily Mail).

Manchester United och Universidad de chile är överens om en övergångssumma på £3 miljoner för den 18-årige anfallaren Angelo Henriquez (The Daily Mail).

Maicon kan vara på väg till Brasilien (Lancenet).

De mexikanska klubbarna Club America och Cruz Azul visar intresse för Alessandro Del Piero (Record).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Sturridge-ryktet känns ju väldigt lustigt 😛

 2. Jag är lite tveksam till Moses, hade hellre sett Hoilett faktiskt, han har imponerat mer på mig de matcherna jag sett (kanske har sett fel matcher?) och är gratis. Eller är han klar för Borussia M’Gladbach?

  Sturridge påväg tillbaka till Shitty alltså, rolig värvning då han hör hemma där. Typ.

 3. Jag tycker Moses har imponerat stort, spec de man såg på våren. I mina ögon vore han en klockren värvning för en lagom peng!

 4. Hej, tacksam följare av bloggen. Ser Sturridge som en drömvärvning för LFC. Adam Johnson vore perfekt, sorgligt bara att vi inte köpte dom först. Tycker det är lovande med alla förstklassiga talanger vi plockar in med, hoppas Powell kommer också. Kan klubben/Brendan få ut max av talanger i klubben också så kan framtiden se mkt ljus ut. Hoppas att Robinson kan konkurrera ut Enriqe och en bonusvärvning av en teknisk djupledslöpande playmaker så kan vi sen konkurrera på allvar igen. Man har som vanligt stora förhoppningar som supporter! YNWA

 5. Ja Sturridge hade varit en väldigt bra värvning men eftersom Rodgers vill spela 4-3-3 så skulle antagligen Sturridge hamna på en kant och han har ju sagt att han helst vill spela centralt och att han inte gillar att han får spela på kanten i Chelsea.

  Tycker vi ska ge oss in i racet mot United om Modric. En av världens bästa mittfältare som vi skulle kunna få för typ £30-35 miljoner. Mycket pengar men jag tror det skulle vara värt det!

 6. Kingplín, några funderingar:

  Varför skulle inte Sturridge få spela centralt i ett 4-3-3-system hos oss? Jag ser helst Suarez som vänsterytter och Sturridge går – åtminstone i min värld – före Carroll centralt. Carroll, har iofs kommit igång rejält under våren spelmässigt, men målen kommer inte tillräckligt ofta. Dessutom ser jag hellre Sturridge’s speltyp på planen.

  Finns inte en chans i världen att Modric går till LFC. Anledningen till att han vill lämna Spurs är ju för att han vill spela CL och vinna titlar. Dessutom lär han få en fetare lön i en annan klubb också.

 7. Modric är bra men överskattad, fynda i EM istället!

 8. Läste äntligen att det ryktas om Adam Johnsson!

 9. Är det möjligt att få köpa Adam Johnson och han vill komma till oss?,så är det ett KANON KÖP!!!!!!!!!!!!………..hoppas,hoppas!!!!!!!

 10. Kanske inte rätt ämne men tycker att agger och kjaer ser äckligt bra ut i EM, Roma verkade inte helt nöjda med kjaer så bara hoppas på att vi agerar där.

 11. Roma var inte helt nöjda eftersom att Kjaer var helt urusel och drog på sig mycket onödig uppmärksamhet ifrån domaren.

 12. OS, han kan vara lite vårdslös men det är en talang och tyckte han var sjukt grym idag, skulle mer än gärna se han tillsammans med Agger i den röda tröjan när PL börjar.
  Pelle, vad tror du om Müller till Liverpool? Han vill antagligen spela CL men det vore en bra ersättare till kuyt

 13. Bederlof: Müller till LFC är en utopi.. finns inte på kartan att vi skulle kunna få en spelare av den kalibern..

 14. Grabbar, glöm inte att alla ibland gör en bra match eller 2, glöm inte heller att dömda för snabbt! Ja menar, vem är inte är inte inspirerad att möta de gammal holländarna?

 15. Kjaer är överskattad, det är agger som är världsklass och underlättar spelet för sin partner.

 16. Sturridge vore perfekt centralt, Suarez lite släpande till vänster å till höger nyper vi en bortglömd, jävligt spelsugen Kalou som gör minst 15 mål i PL. Carroll på bänken kommer in hungrig, vill visa alla experter att dom hade fel. Detta plus att vi ersätter Gerrard med att växla Joe Cole/Alberto Aquilani på den offensiva platsen på mittfältet så är topp tre klart 🙂