Liverpool är fortfarande intresserade av David Texeira. Förhandlingar pågår (Twitter).

Liverpool har blivit erbjudna Milos Krasic av Juventus (The Guardian).

Juventus har erbjudit Liverpool att köpa Milos Krasic för £12 miljoner. Liverpool är inte intresserade av att betala så mycket för Krasic, men kanske överväger att låna serben. Juventus skulle föredra att sälja Krasic (The Mirror).

Juventus har kontaktat Liverpool för att se om man är intresserade av att signa Milos Krasic. Chelsea och Fenerbahce har visat intresse för Krasic under det här transferfönstret, samtidigt som han även har ryktats till Manchester United och Spurs (The Daily Mail).

Lazio försöker värva Keisuke Honda, men de anser att hans prislapp på 17 miljoner euro är lite för hög. Nu överväger Lazio att skippa Honda och istället rikta sin uppmärksamhet mot Milos Krasic. Juventus är beredda att låna ut serben (Gazzetta dello Sport).

* * *

Chelsea har budat £20 miljoner på Shakhtar Donetsks brasilianska mittfältare Willian (The Daily Mail).

QPR budar £3,5 miljoner på Steven Pienaar och vill även signa hans sydafrikanska landsman Daylon Claasen från Lierse (The Daily Mail).

Reading är på väg att byta ägare. Sir John Madjeski är nämligen nära att sälja Reading till den ryska miljardären Anton Zingarevic (The Daily Mail).

Glasgow Rangers tänker inte sälja Nikica Jelavic till West Ham. Åtminstone inte för de £6 miljonerna som Londonklubben är beredda att betala för anfallaren. Rangers vill ha uppemot £10 miljoner för Jelavic (The Daily Mail).