I och med kvällens uttåg mot Atletico Madrid har Liverpool inte längre någon som helst chans att rädda den här fullständigt miserabla säsongen genom att ta en trofé.

Liverpool vann visserligen matchen med 2-1, men Atletico gick vidare på bortamål. Surt sa räven.

Kanske inte speciellt oväntat, med tanke på att Atletico har tenderat att gå vidare på just bortamål i Europa League.

Inte heller oväntat att Diego Forlan skulle avgöra detta dubbelmöte… Han producerar ju alltid – i synnerhet mot Liverpool. Det är Sergio Agüero som alltid får hypen, men det är Forlan som alltid producerar.

Sämst under kvällen var givetvis TV4, som valde att inte sända matchinledningen för att istället ge oss slutet av en svensk korpmatch. Obegripligt. Vad blir nästa, att prioritera Umeå-Malmö i Damallsvenskan före VM-finalen i Sydafrika?

4 kommentarer
 1. Enorm besvikelse just nu efter en helt okej match. Det är förövrigt konstigt att det inte blir 0-0 när förlängningen börjar, men reglerna kan man inte göra så mycket åt i dagsläget.

  Är dock inte lika övertygad som Olof Lundh att Rafa kommer få sparken nu. Vem har annars gjort värvningen av Shelvey? Purslow?

 2. Oerhört synd att vi åkte ut, men vi spelade bra, speciellt Aquilani, Benayoun och Lucas. Gerrard var rätt okej i första och en bit in i andra halvlek, sedan blev han väldigt onsynlig tyvärr.

  När man läst runt lite så har folk klagat på Rafa’s byten, men jag ser inte något speciellt konstigt i dom, vi var tvungen att få in fräscha ben och våran bänk var/är tyvärr väldigt tunn, hade sett annorlunda ut om vi hade haft en frisk Torres, Skrtel, Aurelio och en Riera som inte skitit i det blå skåpet.

  Som det såg ut igår så skulle våran bänk inte ens ha skrämt lag som Thurrock, Eastleigh och Worcester, sorgligt men sant.

  Nu får vi hoppas på en intressant sommar med några riktiga klassvärvningar och en köpare som verkligen vill och kan satsa på klubben.

 3. Kan någon hjälpa mig att förstå varför rafa bytte som han gjorde? Tror att spelarna har förlorat sitt förtroende för den herren nu. Hoppas verkligen att vi kan få en tränare som inte förlorat passionen

Kommentarer är stängda.