Liverpool kan komma att värva ytterligare 2-3 spelare innan transferfönstret stänger (Twitter).

Liverpool tros vara beredda att intensifiera sitt intresse för Gary Cahill för att kunna signa mittbacken så fort som möjligt. Scott Dann ser ut att flytta till Arsenal, och  Damien Comolli & Kenny Dalglish tros vara angelägna om att värva Cahill istället. Cahill har mindre än ett år kvar på sitt nuvarande kontrakt med Bolton, som därmed kan tvingas sälja honom relativt billigt (This is Anfield).

Liverpool riskerar att gå miste om Scott Dann, då Arsenal är i ”pole position” till att signa 24-åringen. Liverpool är angelägna om att värva Dann, som har varit LFC-supporter sedan barnsben och gärna skulle flytta till klubben, men Arsenal kan ändå komma att sno åt sig mittbacken, eftersom Liverpool inte har råd att köpa nytt innan man säljer några spelare i den nuvarande truppen (Skysports.com).

Arsenal har inlett förhandlingar med Birmingham om Scott Dann, som värderas till £8 miljoner. Liverpool är också intresserade av Dann, men LFC har ännu inte intensifierat sitt intresse, då Kenny Dalglish förmodas ha blivit instruerad att sälja spelare först. Den mest uppenbara försäljningen är Alberto Aquilani (The Telegraph).