Officiellt bekräftade övergångar:

– Diego Valeri från Porto till Almeria (lån).
– Miguel Angel Luque från Barcelona B till Almeria.

* * *

Liverpool-relaterade rykten:

Liverpool och Stoke vill signa Maynor Figueroa (The Daily Mail).

West Ham har bjudit £13 miljoner för Loic Remy och befinner sig således i pole position för att värva fransmannen (The Daily Mail).

Liverpool har bett Nice om mer tid för att kunna vaska fram pengar för Remy. Man kommer även att undersöka möjligheterna att få ner prislappen genom att inkludera Nabil El Zhar och Damien Plessis i budet. De pengar som Liverpool har för tillfället vill Roy Hodgson spendera på två vänsterbackar (The Mirror).

Liverpool är intresserade av Wayne Bridge, vars framtid i Manchester City ser osäker ut, då Aleksandar Kolarov är nära att signas för en svindyr summa. Nu kan Bridge bli nästa engelsman att skriva på för Liverpool, som även är intresserade av Jorge Fucile, men uruguayanens prislapp på £6,5 miljoner är något för hög (The Mirror).

Liverpool vill göra Bridge till klubbens nästa värvning. Hodgson hoppas kunna köpa honom för så pass lite som £6 miljoner, men en prislapp på omkring £8 miljoner är nog troligare för vänsterbacken, som fyller 30 år nästa månad (The Independent).

* * *

Övriga rykten:

Sunderland är den senaste klubben att visa intresse för David James (The Daily Mail).

Titus Bramble har genomfört en läkarundersökning med Sunderland och har flugit till klubbens försäsongsläger i Portugal för att ansluta sig till sina nya lagkamrater. Han kostar £1 miljon + eventuellt £2 miljoner i tillägg (The Daily Mail).

Leicester har erbjudit Leon Crncic ett ettårskontrakt. Den slovenska U21-landslagsanfallaren har imponerat på provträning (The Daily Mail).

Wigan vill värva Carlos Salcido för £2 miljoner (The Daily Mail).

Seattle Sounders ser ut att göra sig av med Fredrik Ljungberg, men de ser även ut att förstärka truppen i form av den uruguayanska VM-spelaren Alvaro Fernandez, som är nära att skriva på för klubben (MLS-daily.com).

Nottingham Forest har bjudit £1,5 miljon för Peter Whittingham, som även är ett intressant namn för Burnley (The Guardian).

Det senaste kring James Milner eventuella övergång till Manchester City är att den inte ser ut att bli av, eftersom Aston Villa vägrar släppa honom för mindre än £30 miljoner, och City ”bara” är beredda att betala £25 miljoner. Milner har två år på sitt kontrakt med Aston Villa, men vägrar förlänga. Situationen kompliceras dessutom ytterligare av att Villa mer eller mindre hade räknat att sälja Milner för en oerhört stor summa. Klubben hade rent av öronmärkt pengarna till att finansiera värvningar av Aiden McGeady och Robbie Keane. Villa har inte mycket pengar att röra sig med och måste sälja innan de kan köpa (The Mirror).

Barcelona erbjuder Fulham och Birmingham möjligheten att värva Alex Hleb för blott £3 miljoner (The Mirror).

Stoke bjuder £7 miljoner + James Beattie för Hugo Rodallega (The Mirror).

Chelsea är beredda att betala £20 miljoner för Ramires, som även är ett intressant namn för Manchester City (The Daily Mail).

Inter är nära att göra klart med Torinos back Simone Benedetti (Sky Sport).

2 kommentarer
  1. Vet någon när truppen till Europa League ska lämnas in?
    Måste väl bli klart med vänsterback före det.

  2. De kan alltid spela med Agger eller Wilson som nödlösning under de första kvalomgångarna.

Kommentarer är stängda.