Liverpool håvar in en stor summa för anfallstalangen.

Rhian Brewster är en av Englands mest lovande unga anfallare. Förra säsongen sprutade 20-åringen in mål för Swansea i the Championship och många hoppades få se honom i Liverpools trupp 20/21. Så blir det inte, istället väljer Liverpool att sälja Brewster till Sheffield United.

Enligt GOAL betalar Sheffield en initial övergångssumma på £18m, men den kan stiga till hela £23,5m om Brewster levererar i South Yorkshire. Liverpool får även en återköpsklausul och har rätt till 15% av den eventuella övergångssumma som Sheffield kommer att få för honom vid en framtida försäljning. Idag kommer Brewster att läkarundersökas av Sheffield, rapporterar många pålitliga brittiska medier.

Noterbart är att Sheffield ännu inte har gjort mål i Premier League den här säsongen. Brewster blir därmed en välkommen förstärkning till deras anfallslinje.

Fler LFC-spelare som är aktuella att säljas de kommande dagarna är Xherdan Shaqiri, Marko Grujic och Harry Wilson. Shaqiri stod som bekant över matchen mot Arsenal eftersom en transfer är nära, medan både Grujic och Wilson fanns på planen – och båda stod för gedigna insatser.

Liverpool hoppas få omkring £20m styck för Shaqiri, Grujic och Wilson.

https://twitter.com/neiljonesgoal/status/1311939822542614528
1 kommentar
  1. Tycker spontant att det känns som lite fel klubb att gå till. För stor målbörda kommer ligga på hans axlar och SU är enligt mig en bottenkandidat.
    Nåvö, hoppas givetvis oavsett det bästa för RB.

Kommentarer är stängda.