Den unge forwarden kan offras när Liverpool försöker få in pengar till nyförvärv.

Många LFC-supportrar hoppas att klubben ska satsa på Rhian Brewster den kommande säsongen, men nu kommer rapporter som gör gällande om någonting helt annat.

Enligt Sky Sports överväger Liverpool nämligen att sälja Brewster – dock endast med villkoret att man får en återköpsklausul. Upp till 6 PL-klubbar har visat intresse för Brewster

Den eventuella övergångssumma som brukar nämns i samband med Brewster är £20m.

* * *

Fler rykten ut.

Mirror uppger att Aston Villa, Leeds, Newcastle, Crystal Palace och Southampton är intresserade av Harry Wilson.

Liverpool är beredda att sälja Wilson för £20m, men i dagsläget är ingen intressent beredd att matcha den prislappen.

* * *

Inte heller Xherdan Shaqiri är nära att säljas.

Liverpool Echo skriver att LFC är beredda att sälja honom, men hittills har ingen klubb visat konkret intresse för honom.

I januari blev Liverpool kontaktade av både Sevilla och Roma angående Shaqiri, men de har inte följt upp sitt intresse i sommar.

4 kommentarer
  1. Helt sjukt om vi släpper Brewster för bara £20 miljoner. Är det första april redan??

    • Om återköpsklausulen är på en liknande summa kan man ju betrakta det som en utlåning, förutsatt att Brewster själv är med på noterna.

    • Jo det är sant. Men han borde ha en solklar plats i truppen med tanke på vad han presterat på lån och under försäsongen. Kan ju vara så att han hellre lämnar helt än lånas ut för att känna att han är värdefull och får speltid.

  2. Är oimponerad av hans fysik och tänker att han ändå inte är av rätt typ för att ersätta varken Bobby eller någon av kantanfallarna så för mig låter en försäljning med rimlig återköpsklausul vettigt i mina öron.

Kommentarer är stängda.