Personligen blev jag imponerad av Brasiliens ytterbackar Maicon (höger) och André Santos (vänster) när de vann Confederations Cup. Tycker att det säger en hel del att Daniel Alves börjar på bänken och Fabio Aurelio inte ens anses platsa i truppen.

Hur som helst, i sommar kan det bli klubbyten för både Maicon och Santos.

Enligt Maicons agent är faktiskt Liverpool intresserade, vilket ju inte låter så lite märkligt. Agenten säger till Tuttomercadoweb.com att Liverpool, Real Madrid, Manchester City och Chelsea är intresserade och att det upp till Maicon att välja. Att stanna i Inter verkar vara det hetaste spåret för brassen.

Jag har svårt att se att Liverpool vill ha honom, det känns som att agenten bara snackar skit där, med tanke på att LFC just införskaffade Glen Johnson. Man ska dock komma ihåg att Johnson och kanske framförallt Maicon är så offensivt lagda att man mycket väl kan tänka sig att Benitez betraktar de som alternativ även på högermittfältspositionen.

André Santos då? 26-åringen lirar ju fortfarande i Corinthians och en flytt till Europa borde väl vara oundviklig om man platsar i brasilianska landslaget. Hans agent säger till GOAL.com att klubbar i Spanien, Italien och Frankrike är intresserade. Om man ska tro på tidningarna är AC Milan eller Juventus Santos nästa klubbadress.