. . .

Nu är de italienska medierna igång igen.

Corriere della Seras journalist Mario Sconcerti intervjuades nyligen i Radio Toscana. Enligt Sconcerti ville Fiorentina värvade Borini i januari, men det blev inte av. Nu beskriver Sconcerti övergången som att vara inne i ett avancerat skede. Denna info förs vidare av Calciomercato.com.

Blir det bara en säsong i Liverpool för Borini?

* * *

Liverpool, Arsenal, Everton, AC Milan och Barcelona tros vara intresserade av Bilbaos mittback Fernando Amorebieta. 27-åringen blir free agent i sommar, vilket har uppmärksammat ett gäng europeiska klubbar (Skysports.com).

* * *

Barcelona håller koll på Mats Hummels. Dortmund värderar sin stjärnback till 30 miljoner euro, men Barcelona hoppas kunna förhandla ner priset om deras intresse konkretiseras (AS).

Tottenham och Chelsea är alltjämt intresserade av Isco, trots att denne nyligen skrev ett nytt kontrakt med Malaga. Den nya utköpsklausulen ligger på 35 miljoner euro (AS).

Atletico Madrid letar efter en ny målvakt, då den inlånade Thibaut Courtois kommer att återvända till Chelsea i sommar. Atletico planerar att höra av sig till Manchester United om att få låna David de Gea, som de betraktar som en idealisk ersättare till Courtois (AS).