Enligt The Daily Star är Roy Hodgson ute efter en ny mittback. Den som Hodgson har placerat högst upp på önskelistan är Gary Cahill.

Den franska landslagsmannen Adil Rami uppges också vara ett intressant namn för Hodgson, men han skulle föredra Cahill, som har gjort en väldigt bra säsong för Bolton.

Manchester United, Arsenal och Tottenham har också visat intresse för Cahill, 24, men nu är Hodgson redo att ta täten genom att buda omkring £10 miljoner för backen.

8 kommentarer
 1. I och med att Agger aldrig verkar bli helt frisk och att Carra och Greken börjar komma till åren låter det väl inte helt fel. Hoppas bara inte att det utesluter offensiva värvningar.

 2. Tror du inte att alla de här mittbacks-ryktena beror på att Carragher nyligen blivit skadad och är borta fram till februari? Det känns som att det är en kedjereaktion i ryktesväg. Är verkligen högsta prioritet en mittback i januari?

  Både Cahill och Rami kommer gå för ett överpris känner jag. Rami är inte värd £15M i min värld och Cahill för £10M, hmm, lägger hellre såna pengar på en striker.

  • Ja, det blir alltid så med rykten, men jag tror att Liverpool hade letat efter en ny mittback ändå, eftersom jag tror att Roy vill sälja Agger. Jag tror att Cahill är bättre än vad många tror.

 3. Inte varje dag som man ser Bolton spela precis. Men det som är Cahills styrka är väl att han är en spelförande mittback, som precis som Agger kan dra iväg på offensiva utflykter? Eller vad är det som han är bra på? Bolton har ju presterat riktigt bra såhär långt i ligan, långt över min förväntat.

  • Nino, Cahills styrka är främst att han är väldigt komplett. Han är jäkligt bra i luften och snabb, utöver bra med bollen. Han ger sig inte direkt ut på många offensiva utflykter, men är ett hot på offensiva fasta situationer. Helt klart en jättebra spelare i klass med utländska alternativ som t.ex Adil Rami (som jag också gillar mycket).

   El Nino, Ja Shawcross är bra, en fruktansvärt bra kombination av längd, huvudspel och kvickhet, men hans passningsspel är aningen tveksamt. Plus att han är gammal Scum, hehe.

   Andwa, Jo det är självklart en fantastisk lista över spelare men många lär vilja ha dessa, svårt att locka de riktigt eftertraktade utan CL-spel osv.

 4. Cahill, Honda, Hazard/Griezmann, Coentrao, Lukaku tycker jag skulle vara bra värvningar i januari och sommar.

Kommentarer är stängda.