Enligt italienska medier tyder allt mer på att Rafa Benitez INTE kommer att bli Juventus nya manager.

Corriere dello Sport hävdar exempelvis att Juventus i stort sett har tröttnat på Benitez, som har svårt med att bestämma sig. Detta ska ha gjort att Juventus har riktat in sig på Luciano Spalletti istället.

Samtidigt skriver The Mirror att Kenny Dalglish kan komma att installeras som en temporär lösning om Benitez lämnar Liverpool. I så fall skulle Dalglish tillsammans med Ian Rush ta hand om A-laget tills en ny manager rekryteras. Dalglish uppges inte vara intresserad av att ta jobbet permanent, men är beredd att ta jobbet kortsiktigt för att hjälpa klubben.

Martin Broughton letar intensivt efter nya ägare, men innan han har gjort klart med några, har egentligen inte Liverpool möjlighet att erbjuda en ny manager någon bra helhetslösning.

Mourinho vore Liverpools första val, menar The Mirror, som hävdar att andra kandidater är Louis van Gaal, Cesare Prandelli, Roy Hodgson och Jorge Jesus.

Tidningen hävdar dessutom att Juventus inte är beredda att erbjuda Benitez ett jobb som ”english-style manager”, utan att det istället handlar om ett mer italienskt managerjobb, där exempelvis full kontroll över transfers INTE ingår. Detta gör jobbet mindre attraktivt för Benitez.

Dessutom är Juventus inte beredda att ge Liverpool någon ekonomisk kompensation för Benitez.

2 kommentarer
  1. tycker benitez borde vara kvar vi har bara haft många skadade får han pengar ska han stanna vill ha mycket pengar till budgeten kanske 100 – 150 miljoner pund ! då skulle jag bli överlycklig !

  2. Skulle vara intressant att se Dalglish ta över faktiskt, han är en legend och väldigt många ser upp till honom, detsamma gäller med Ian Rush.

    YNWA

Kommentarer är stängda.