[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Nu har Aston Villa offentliggjort att Ryan Bertrand ansluter på lån för resten av säsongen.

Det blir således ingen Bertrand i Liverpool, som det ju annars ryktats om.

* * *

David Moyes var på plats för att se cupmatchen mellan PSG och Bordeaux, men även representanter Liverpool, Arsenal, Crystal Palace samt Queens Park Rangers fanns på plats (The Daily Mail).

Liverpool och Fulham är intresserade av Prestons 18-åring Josh Brownhill (The Daily Mail).

Nottingham Forest är villiga att sälja sin mittbackstalang Jamaal Lascelles för £3 miljoner, men endast om köparen lånar tillbaka honom under resten av säsongen. Liverpool, Arsenal, Newcastle och Tottenham är intresserade av 20-åringen (GOAL.com).

* * *

Slutligen: Expressen levererar dagens mest komiska påstående genom att hävda att ”…Dessutom har Tom Ince varit en av Liverpools drömförstärkningar under de senaste transferfönstren.”

Jag menar, kom igen?!

4 kommentarer
  1. Haha seriöst Tom Ince, drömvärvning! Kanske 1,5 år sedan!!

    • Ja, sen är det ju lite lustigt att Liverpool inte bara slänger upp ett fåtal miljoner pund för Ince, om han verkligen är en drömvärvning för klubben. Han vore något billigare än Salah 🙂

  2. Förstår mig inte på de ”stora” tidningarnas scouting när det gäller ftbl skribenter eller snarare dem som sitter och skriver transferrykten, att man kan vara så efterbliven när man jobbar på en sådan tidning är bara knasigt! Som att be någon ute i köket att ta med ett äpple för att sedan få vänta på det tills det ruttnat.

  3. Såg att Candreva hade ryktades lite till Liverpool, har bara sett honom i Confederation Cup i somras men då tyckte jag att han var grym!

Kommentarer är stängda.