Benteke kan vara på väg bort från Liverpool i sommar.

* * *

Liverpool är beredda att sälja Christian Benteke i sommar, men kräver åtminstone £25 miljoner för honom. Juventus är en av de intresserade klubbarna. Juventus var intresserade redan i januari men då ville inte LFC sälja (The Sunday People).

* * *

Liverpool, Everton och Monaco är intresserade av PSG:s 20-åring Presnel Kimpembe (L’Equipe).

Liverpool scoutade nyligen Kölns duo Jonas Hector och Timo Horn (Bild).

Tottenham är beredda att betala mer än £12 miljoner för Youri Tielemans. Liverpool, WBA och Atltico Madrid har också scoutat honom (The Mirror).

* * *

Newcastle är en av fem klubbar som har av sig till Michael Carrick. Hans kontrakt med Manchester United går ut efter säsongen men han hoppas förlänga (GOAL.com).

Manchester United och Juventus visar intresse för Valencias mittfältare Andre Gomes, som har en utköpsklausul på £19,5 miljoner i sitt kontrakt (The Mirror).

1 kommentar
  1. Synd att Benteke inte funkat. Men han har trots allt agerat matchvinnare och skrapat ihop flertalet poäng åt oss denna säsong.

    Många fördömde värvningen redan från början och de visade sig ha rätt! Sen kan man ju undra vem som får för sig att dubblera Big Bens lön från 60k till 120k när Liverpool var enda budgivaren…

    Duktig men fel spelare och en ganska kass transfer rakt igenom.

    Bara att tacka och ta emot av juve, tror Benteke kommer passa dem bra!

Kommentarer är stängda.